Prijali ma na UMB v BB na pravo a na Ekonom. a socialne vedy UK odbor Europske studia v Bratislave. Neviem, na ktoru ist. Poradte. Budem rad,ked mi napisu aj ti, co na ne chodia.
ved prave, viem, ze Europske studia su lepsie, no to, ze od 2.rocnika je vsetko v AJ , to som netusil. volal som aj priamo na katedru a tam mi to potvrdili, dokonca mi povedali,ze to maju aj na web.stranke, no neviem kde, lebo co som sa pytal ludi, ktori tam isli, alebo boli prijati, nikto o tom nevedel. tak sa kus bojim, ci tie predmety zvladnem v AJ.nevravim, ze tento jazyk neovladam, no az na takej urovni, aby som sa v nom ucil.......no neviem.
ja idem na 90% na európske štúdiá ono vieš - každý ti povie inak - ja som zasa počul veeeľmi zlé veci o UMB takže - je to na tebe - rozhodni sa na základe toho, čo ťa viac baví, čo ťa viac láka a nie podľa obáv, či to zvládneš- to je zlý postoj - ak sa budeš snažiť a budeš chcieť - zvládneš to.
a angličtinu ovládam na úrovni absolventa normálne gymnázia ... tiež si to vyučovanie v angličtine neviem zatiaľ predstaviť, ale myslím, že sa na to dá zvyknúť a tiež - ako potom budeš speakovať !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov