vo stvrtok do soboty ideme na skolsky vylet a ja mam take sproste vlasy ze ked si ich 2 dni neumyjem tak ich mam aleze fest mastne. poradte mi co mam robit aby mi prestali mastniet (aby som vizerala ako clovek) lebo sa obavam ze sa tam nebud
suchy šampon je blbosť.. jednoducho si vyčeš vlasy do hora do copu, takto nejako:
a kup si puder a potom si tou hubkou trochu napatlaj miesta, ktore sa ti rychlo mastia(ked už budú mastné), ale iba trochu, tak akoby si si ho išla dávať na tvár ja som to skúšala a bolo to v pohode, lebo ten puder vysuši vlasy a pohlti mastnotu..
@patka1999 nemam pre teba vhodnu radu. ja si vlasy umyvam kazdy den, lebo neznasam, ked su len trosicku mastne. kvoli tomu nechodim na stanovacky, festivaly... pokial su ti mastne vlasy neprijemne, tak ti nepomoze ani cop, ani puder, ani suchy sampon. nebudes sa citit vo svojej kozi. a ak ti to vadi len na pohlad, tak sa tych par dni nepozeraj do zrkadla, nefot sa a mas po probleme.
Ak si vlasy umývaš každý 2.alebo 3.deň,zvykli si nato a preto ich musíš často umývať...k veci:skús nejakú žihľavovú alebo kamilkovú kúru,prírodná lekáreň je spoľahlivá
@trdelniiiq to urcite nie je. je to otravne. ja takto fungujem uz asi 8 rokov. som na tom uz zavisla. ked si rano neumyjem vlasy, citim sa nesktocne spinava a smradlava. je to asi len psychicky pocit, ale neviem sa ho zbavit. pokusala som sa o to, ale stale bez uspechu. este viac ma v tom utvrdilo, ked som sa parkrat naklonila k nie cerstvo umytym vlasom nejakej baby a smrdeli jej takou nerijemnou ludsko-koznou vonou. nikdy nechcem, aby ludia nieco take citili zo mna a to ma donuti vstat rano aj o 2 hodiny skor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak suchy sampon odporuca mozno tak jedna zo sto opytanych
ja som tak kedysi týždeň chodila do školy lebo som radšej pila, ako si umyla vlasy
a kup si puder a potom si tou hubkou trochu napatlaj miesta, ktore sa ti rychlo mastia(ked už budú mastné), ale iba trochu, tak akoby si si ho išla dávať na tvár ja som to skúšala a bolo to v pohode, lebo ten puder vysuši vlasy a pohlti mastnotu..
@patka1999 nemam pre teba vhodnu radu. ja si vlasy umyvam kazdy den, lebo neznasam, ked su len trosicku mastne. kvoli tomu nechodim na stanovacky, festivaly... pokial su ti mastne vlasy neprijemne, tak ti nepomoze ani cop, ani puder, ani suchy sampon. nebudes sa citit vo svojej kozi. a ak ti to vadi len na pohlad, tak sa tych par dni nepozeraj do zrkadla, nefot sa a mas po probleme.
Ja si myslím, že sú také šampóny na mastné vlasy, asi
A nemám s tým skúsenosť, ale teplá voda sa podľa mňa vždy nájde.
no aj tak ma udivuje, že ti nebude vadiť, že smrdíš, hlavne, že budeš mať dobrý účes