Páči sa mi jeden chalan.. Raz na koncerte sa mi prihovoril jeden chalan..najkrajší a najúžasnejši akeho som kedy videla..kecali sme...dal mi jeho košelu(romantika ako ďábel kecali sme..no potom odisiel a už som ho v živote nevidela..bez kontaktu..bez
Ako mu to nenásilne pripomenieš? Vytvor na facebooku udalosť toho koncertu, ak ešte neexistuje a deň predtým si hoď na nástenku, že sa ho zúčastníš - ale musí byť ten chalan online, aby to videl! To zaručene zaberie.
@niklinka slečna @snehovavlocka má dobrý nápad, ale keďže mi z toho čo si písala vychádza, že tam asi chce ísť, nemáš čo pokaziť tým, ak sa ho opýtaš, či sa mu bude dať, resp. či sa tam uvidíte... ak má záujem a vie si predstaviť, že by ste spolu niečo mali, tak tam dojde... ak nebude chcieť, tak jednoducho nebude a nič s tým nespravíš... čiže myslím, že to, či sa ho to opýtaš, alebo nie, neovplyvní nič do budúcna, hádam to má hlavu a pätu, to čo som napísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@3 stihla som mu ju vrátiť
@etelnair
neviem, pripomen mu, ze sa tesis alebo tak
Ja čas mám.
A tiež som zo severného Slovenska.
@myschka to abx sdom si vzala košelu heh
Uvedomujem si, že moja mienka je relevantná asi ako vyjadrenie Rady pre vysielanie a retransmisiu, ale ukrutne sa (mi) to k tebe nehodí.
a to sa neboj že by neprišiel, ak chce, čo si myslím, že chce, dá všetko aby sa tam dostal
neviem ci idem ale snad no...
Mimochodom, neskutočne si ma pobavila formuláciou tvojho príspevku.
Mimochodom II (stále to písmeno nedokážem vysloviť (ach ) Ale čo je iróniou,do konca semestra si musím naštudovať 265 strán textu po česky.