hlavne jej nedávaj ľudské meno... moja sa volá Nina a potom mám pred každou Ninou problém povedať, ako sa volá môj pes, aby sa náhodou neurazila (bo aj také sú, čo sa za to urazia)
Moj havino sa vola Nelly a volame ju doma Nelka alebo Nelička a aj Nelly tiež som nevedela najskor že ake meno jej dám mám ju od sesternice a ešte ked sa len tie šteniatka narodili a vedela som že jedno z nich bude moje tak som začala hladať po nete psie mena nevedela som ani či budem mat psa alebo sučku ale hladala som Nakoniec hafiiiik prišiek domkov bola to ona a ja stale som nemala meno ale potom som sa na nu pozrela a povedala som že : ty budeš Nelly proste mi to napadlo v tej chvili ked som sa na ňu pozrela sa mi tak hodilo to meno k nej
ale na nete sa dá najst vela peknych mien len sa musis rozhodnuť
@loviik najlepsie je vybrat si okruh nejakych 5 mien, potom prist pri psika, a to meno, ktore ta pri pohlade na neho spontanne napadne bude to najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
mám kalendár psích mien
ale na nete sa dá najst vela peknych mien len sa musis rozhodnuť
a Meggie je tiež pekné.
fááááákt, prosíííííím