tak ja som sa napríklad , keď som bola asi 6-tačka,bláznivo oblekla a namazala fšetky klučky so zumbou pastou .. potom sa o jednu klučku obtrela zástupkyňa a bolo po srande
učitelke na kabinet nalep žuvačku tak z dola....ked učitel/a bude otvarat kabinet polepi si ruku... ......ja som to vyskušal asi pred tyždnom....bola haluz ale poriadna
My sme schovali všetky kriedy, aj tie zo šuplíka a tvárili sme sa, že nevieme kde sú - takže sme celú hodinu nič nepísali.
Alebo sa zopár deciek z nás naskladalo do skriniek ( asi 4 ) a ďalší k radiátorom ( máme tam takú drevenú dosku, ktorá sa dá zvesiť a vrátiť na povodné miesto aj z opačnej strany) - a leď prišla učka, bol v triede len jediný človek, ktorý sa tam svojou váhou bohužiaľ nezmestil.
Ale tak potom sme na ňu vybafli a pokračovali sme vyučkom...
vymenili sme si triedy - teda napr. vsetci z 2.A isli do triedy 2.B a teda aj na iny predmet...a najlepsie sranda bola, ze profka si to prvych 10 minut vobec nevsimla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...keď prišla učiteľka tak vošla do skrini zavreli sme ju tam po chvíle otvorili a povedali "prvý apríl"
Alebo sa zopár deciek z nás naskladalo do skriniek ( asi 4 ) a ďalší k radiátorom ( máme tam takú drevenú dosku, ktorá sa dá zvesiť a vrátiť na povodné miesto aj z opačnej strany) - a leď prišla učka, bol v triede len jediný človek, ktorý sa tam svojou váhou bohužiaľ nezmestil.
Ale tak potom sme na ňu vybafli a pokračovali sme vyučkom...