Som na gyme teraz. Lenže som si uvedomila že neviem či chcem tie najlepšie roky života stráviť potom na vysokej a stále sa učiť. Tak rozmýšľam že prestúpim na normálnu strednú (hotelovku, bilingválnu OA, technické lýceum, automechanika, ja neviem) ale pro
Zvaz ake mas schopnosti, zaujmy a kludne mozes ist na hotelku, lebo v dnesnej dobe uz davno neplati, ze vysokoskolaci maju lepsiu pracu....a ak pojdes hned po strednej do prace, budes mat prax este skor ako vyjdu z vysky magisti z tvojho rocnika...btw na vyske sa nemusis vzdy len ucit.
No čo výjdeš SŠ, s maturitou alebo ešte slabšie s listom, ak budeš mať šťastie tak každý mesiac budeš meniť robotu a budeš max. zamestnaná na dohodu, neviem ako si predstavuješ živoť strednou cestou ale ak sa pod tím skrýva bývanie u rodičov do 40tky a minimálna mzda tak nerozmýšľaj... z gymplu môžeš ísť na hocjakú VŠ a už len s prípadným titulom máš väčšiu šancu chytiť lepší flek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty