Ak mi nemienis pomoct-tak sa ani nemusis namahat sem nieco pisat.. Nechce sa mi hadat. Len potrebujem odrazovy mostik. Lebo ja tu sutaz potrebujem.- Je neskutocne.ze namiesto toho aby ste pomohli- my sem vypisujete take nezmyslne komenty. Ale viesco asi ste mi nevedomo pomohli- mam temu. Zavist....
prepac no ja som len vyjadrila svoj nazor na nejaky proces umeleckej cinnosti. ak ti nevyhovuje tak je mi to luto no z toho vobec nevidim dovod, ze preco by som ti mala nieco zavidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
namalovat to je jednoduche.. s tym si poradim - pre mna je hlavna myslienka.. Myslim si ,ze moje kvality su hodne sutaze
chcem tym povedat...nemalo by to, co malujes, vyjadrovat tvoje pocity/nazory? ked nevies co mas namalovat, tak nemaluj.
Ak mi nemienis pomoct-tak sa ani nemusis namahat sem nieco pisat.. Nechce sa mi hadat. Len potrebujem odrazovy mostik. Lebo ja tu sutaz potrebujem.- Je neskutocne.ze namiesto toho aby ste pomohli- my sem vypisujete take nezmyslne komenty. Ale viesco asi ste mi nevedomo pomohli- mam temu. Zavist....
mas ine vysvetlenie pre tvoju neochotu. Ze druhym nedoprajes? nie...?
prepac no ja som len vyjadrila svoj nazor na nejaky proces umeleckej cinnosti. ak ti nevyhovuje tak je mi to luto no z toho vobec nevidim dovod, ze preco by som ti mala nieco zavidiet
Jedine co som chcela bolo-aby mi niekto poradil a nie aby sa niekto amatersky miesal do "umeleckej cinnosti"