Ahojte ... teda hlavne asi baby Chcela by som vás poprosiť o nejaké skúsenosti a dobré rady na bielenie zubov. Potrebovala by som nejaké tipy na bieliace pásiky alebo čokoľvek iné, s čím máte dobré skúsenosti. Na nete sú v predaji rôzne bieliace pásiky
na bielenie zubov sa vraj pouziva soda bikarbona s citronom co vsak straaasne skodi sklovine,cize z dlhodobeho hladiska to asi nie je riesenie..ale z tych lacnejsich moznosti skus vyskusat bieliace pasty napr.od colgate raz som jednu mala a bola som s nou spokojna
ale ak fajcis alebo pijes kavu tak si davaj pozor, pretoze prave z toho zltnu zuby
.
mne stačí úplne u zubárky 2x do roka dentálna hygiena (opieskovanie, air flow...) + oil pulling. Samozrejme by som chcela ešte belšie zuby ale často pijem zelený čaj a kávu, takže sa to bije. Určite by som nešla do bielej perly, ako domácu verziu by som možno odporučila Crest pásiky. Tie som mala dva razy ale nejaký zázrak od nich nečakaj, mne sa to zdalo dosť slabé a krátkodobé.
Ak chces zuby bielit, tak pasta je málo. Pasty len leštia povrch zubov, Neznamena to vsak, ze ti ich vybielia. To iste platí o pieskovaní o dent.hygieničky ci u zubara. Ja by som ti odporucil pasiky Crest. Ale original pasiky, nie nejake fejkové šmejdy z bazarov objednane z Anglicka za lacny peniaz... Zbytocne sa pytat na nazor 1 cloveka co ich vraj pouzil, radsej si pozri rovno nazory dost velkeho mnozstva ludi, ktori ich niekedy naozaj pouzili: » obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky...
Tam nemoze recenziu napisat hocikto, ale len ten, kto naozaj tie pasiky zakupil a pouzival. A kazdy z tych ludi, cize aj ten, ktory by naaahodou s nimi nebol nejako spokojny, aj ten tam recenziu moze napisat, cize tam mas dostatocnu statisticku vzorku
Ja za seba mozem tiez povedat, ze som s nimi spokojny. Pouzivam Professional effects cca raz za rok a pol a priebezne pasty Crest. Su bez Triclosanu, nie ako smejdove colgate. A pekne leštia povrch zubov, cim ich drzia dlho bielymi bezpečne a bez problemov. Na tie laické rady o sode bikarbone, ci popole z cigariet si treba dat pozor, pretoze to su veci, ktore ti poskodia chrup tym škrabaním. Citronova šťava ti zase postupne rozklada sklovinu, kedze obsahuje silne kyseliny.
Ja som si zuby bielil bieliacimi paskami z USA, ktore su overene. Ale treba mat na to zdrave zuby. Inak je to pruser a lahko si ich znicis. Su prilis agresivne a obsahuju vela peroxidu. Zuby so po bieleni citlive, treba si preto zaobstarat nejaku pastu na citlive zuby. Kedze som sa na to vykaslal akosi, ostalo mi ich par, ak chces, napis, mozem Ti poslat na skusku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ak fajcis alebo pijes kavu tak si davaj pozor, pretoze prave z toho zltnu zuby
.
Mne by ale nepomohlo nič, lebo kávička je moje všetko
» www.international.boots.com/en/Rapid-White-...
dáš si to na pastu a má to silnejší účinok ako bieliaca pasta
Tam nemoze recenziu napisat hocikto, ale len ten, kto naozaj tie pasiky zakupil a pouzival. A kazdy z tych ludi, cize aj ten, ktory by naaahodou s nimi nebol nejako spokojny, aj ten tam recenziu moze napisat, cize tam mas dostatocnu statisticku vzorku
Ja za seba mozem tiez povedat, ze som s nimi spokojny. Pouzivam Professional effects cca raz za rok a pol a priebezne pasty Crest. Su bez Triclosanu, nie ako smejdove colgate. A pekne leštia povrch zubov, cim ich drzia dlho bielymi bezpečne a bez problemov. Na tie laické rady o sode bikarbone, ci popole z cigariet si treba dat pozor, pretoze to su veci, ktore ti poskodia chrup tym škrabaním. Citronova šťava ti zase postupne rozklada sklovinu, kedze obsahuje silne kyseliny.