@semhamforas no, veď to je výkonný netbook s androidom a dotykovou obrazovkou ktorá sa dá odtrhnúť
a spracovanie veru nádherné, na ten kov mi môže jebnúť aj meteorit a vydrží to, pri tom nie je moc ťažký. len to dojebali s tým GPS, ale už mi má prísť ten gps adaptér, s wifi problém nemám vôbec
@wewo jj to viem. Ale nie je to netbook. Myslím tým že napríklad niektoré stránky sa ti zobrazujú ako na mobilnom telefóne, nie je tam napríklad až taká podpora tlačiarní, či možnosti spracovávať plnohodnotne text. A to všetko na netbooku je atď.
všetky stránky sa zobrazujú super napr. Dolphin Browser HD má plugin ktorým si nastavíš či sa majú zobrazovať desktopové alebo smartphonové verzie stránok a funguje to výborne.
s tlačiarňami máš pravdu, tlačím iba cez wireless, s usb to nespojíš. A chýba mi tam ethernetový vstup, ale to už sú len také vychytávky.. keď si porovnáš koľko tomu zase chýba netbooku oproti tabletu s klávesnicovým dockom tak ten tablet aj tak vyhráva
po mojich skúsenostiach s androidom a asusom ... :/
... by som si jednoznačne vybral tú srandu od asusu ja sa sám až čudujem čo môj NB už prežil a stále fičí ako nový , na 110% a ak by som mal možnosť a peniaze s ktorými by som nevedel čo, tak by osm si skúsil niektorý tablet od asusu s androidom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tých 32GB je normálne pamäť
No čo som videl, tie dve stovky navrch by za tú kvalitu spracovania asi aj stáli. Na druhú stranu, za to mám už aj kvalitný netbook.
a spracovanie veru nádherné, na ten kov mi môže jebnúť aj meteorit a vydrží to, pri tom nie je moc ťažký. len to dojebali s tým GPS, ale už mi má prísť ten gps adaptér, s wifi problém nemám vôbec
Zasa GPS na tablet sa mi zdá aj zbytočnosť
všetky stránky sa zobrazujú super napr. Dolphin Browser HD má plugin ktorým si nastavíš či sa majú zobrazovať desktopové alebo smartphonové verzie stránok a funguje to výborne.
s tlačiarňami máš pravdu, tlačím iba cez wireless, s usb to nespojíš. A chýba mi tam ethernetový vstup, ale to už sú len také vychytávky.. keď si porovnáš koľko tomu zase chýba netbooku oproti tabletu s klávesnicovým dockom tak ten tablet aj tak vyhráva
... by som si jednoznačne vybral tú srandu od asusu ja sa sám až čudujem čo môj NB už prežil a stále fičí ako nový , na 110% a ak by som mal možnosť a peniaze s ktorými by som nevedel čo, tak by osm si skúsil niektorý tablet od asusu s androidom
kolega ma tu androidovu srandu s odtrhacim displejom od klavesnice, ale ten system je jednoducho nechutny.