@7 podla mna to moze byt celkom dobre keby bol lepsi zvuk a keby som vedel o com to je ale urcite to nepatri k najhorsim pesnickam sveta ta hudba je celkom dobra
@anzu neverim ze toto je seriozny song, to podla mna museli krvopotne vymyslat jak dokurvit noty aj texty aj prizvuk ako RRRUSKA DEIVOČKA... to sa proste nedá ináč než naschvál
@matwejo kamo spevak tejto skupiny urobil pesničku chis barnes je piča to je ten čo ho mám na profilovke ppred rokom ale umrel tažké drogymu navodili infarkt
@matwejo noo tam nwm či to neskladam všetko ten seth putnam a ako človek to bol pekný kokot teda a jasné že grindocre je oveľa lepší toto je hnoj aj na grind
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A ja pridám slečnu, u ktorej rozmýšľam, či si všetky komenty pod videom náhodou nepísala sama:
» www.mojevideo.sk/video/14f17/naj...
inac ako pocuvam tie co sem davate, ozaj z toho bolia uši a človek si chce podrezať žily keď si pomyslí že toto spravili ľudia na tej isté planéte
a toto je obzvlášť obohacujúce, ešte aj v aspekte cudzieho jazyka
Možno som vyvolený
A toto
+ to, čo počúva @trubkos ...nezmyselná zmeska zvukov založená na niečom, v čom majú autori jasno.. a volá sa to trance, techno a podobne
@barky co sem nedas 1 z tych metalov, co pastujes do kazdeho fora? tu by sa to hodilo konecne
jéá:
dark side of Topolcany:
božana - moja gitara:
Nech si facebook na doma:
a na piatom mieste hipsterparady...