takze. MAm 15,moj chalan 18. CHodim s nim rok, mame super vztah. Len...stale si vycitam ze ho oberam o zivot. Mam pocit ze keby nemal mna, a nebola som taka mlada, mohol by zazit ine veci... MOhol by aj somnou, lenze ja este nechcem. A dalej, zistila som
tak to neukoncuj!!! bud rada, ze mas takeho chalana!! a skus mu otvorene povedat, co si myslis o tom, ze ho oberas o zivot, aj ked, keby si ho obmedzovala, asi by s tebou nebol...a najsi pripravena? si..ziarlivost je fajn, ked ma hranice
Miluješ ho? Tak naco naad takými haluzami rozmýslas ak ta miluje tak je s tebou stastny. keby si ho oberala o jeho zivot sam ti povie ze si chce uzivat. a uz ticho
Koľko iných ľudí by dalo neviem čo na svete za to, aby mali taký vzťah, ako opisuješ, že máš ty...a ty tu rozmýšlaš o tom, že ho ukončíš? Dievča, poriadne si prečítaj, čo si napísala, a musí ti samej dojsť, že to je absolútna hlúposť. Keby sa tebou chalanisko cítil "obmedzovaný" myslím, že by ste spolu rok nevydržali..takže to asi o niečom svedčí. To že žiarliš zase len dokazuje to, že ho ľúbiš len zase odtiaľ-potiaľ s tou žiarlivosťou, v istých situáciách určite nieje namieste, viac mu dôveruj. Či si alebo niesi pripravená vieš len ty, ale pochybujem, že by si po roku vzťahu nebola...podľa mňa si aj na viac ...no tak nevymýšlaj moja a teš sa z toho čo máš, my ostatní sa ideme topiť v depkách Veľa šťastia
no ked asi ziarlis tak ho mas fest rada. naco potom si od odpustat od seba. ak nie si pripravena na vstah tak si si s nim nemala nic ani zacinat ale tosi pravdepodobne zistila si len teraz co je velka skoda. ale nemala by si preto ten vstah rusit ked je taky pekny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
rada: skus pred tym flasu dobreho vina