Prosím vás poraďte mi z čoho mám ísť maturovať...AJ,SJ mám povinne a určite chcem maturovať z NOSky S akými predmetmi a kde by som mohla ísť študovať?? Ďakujem
moji kamoši majú najdivokejšie kombinácie NOSky... od NOS - DEJ cez NOS - BIO a NOS - MAT až ku NOS INF.. bez srandy (!!!).. (plus teraz som si spomenula, že kamoškin frajer mal dokonca NOS - GEO) takže maturuj z čoho chceš a choď kam chceš! Nenechávaj sa obmedzovať nejakou maturitou...
Na práve očakávaj veľa, veľa, veľmi veľa memorovania naspamäť. A je to vlastne podobné ako dejepis, lebo tam memoruješ roky, tu budeš paragrafy a znenia. Takže si to skús rozmyslieť, či by sa nenašlo niečo (keď teda vravíš, že sa dejepisu bojíš, vychádzam z toho), čo by bolo pre teba jednoduchšie zvládnuteľné a čo by ťa tiež bavilo
@veroniqa3210 hm.. nemyslíš, že báť sa dejepisu a chcieť ísť na právo je tak trochen...? veď na práve toho bude x-krát viac.. drvenia sa...
+ na práve sú prijímačky z dejepisu..akoo..určite sa to dá obísť... tá matura, ak máš teda strach trebárs pred nejakým profákom, ale nekomplikuj si to zbytočne... toď môj názor..
@veroniqa3210 hm, to som si aj ja myslela a po 3 rokoch na práve som stratila všetky ilúzie
@sarah_whiteflower - nemyslím si, že právo a dejepis sú podobné. dejepis je taká rozprávka, právo je proste ratatatatatatata do aleluja zo zákonov... viem čo si tým myslela, len chcem poukázať na to, že podobne mnohí si myslia, že to, že ich baví NOSka a deják sa automaticky rovná aj to, že ich bude baviť právo, čo tak rozhodne nie je.
som živý príklad bohužiaľ
a jedna dobrá rada - právo sa naozaj oplatí študovať len niekomu kto má slušné známosti, prípadne rovno rodičov s právnickou kanceláriou...
Ako ja nemám problém proste s tým,že učiť sa naspamäť... to je v poho... a maturitu z bia si neviem predstaviť čo by sa dalo ešte študovať s kombináciou NOS a DEJ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ty si musíš vybrať čo ťa baví a čomu sa chceš venovať!
moji kamoši majú najdivokejšie kombinácie NOSky... od NOS - DEJ cez NOS - BIO a NOS - MAT až ku NOS INF.. bez srandy (!!!).. (plus teraz som si spomenula, že kamoškin frajer mal dokonca NOS - GEO) takže maturuj z čoho chceš a choď kam chceš! Nenechávaj sa obmedzovať nejakou maturitou...
+ na práve sú prijímačky z dejepisu..akoo..určite sa to dá obísť... tá matura, ak máš teda strach trebárs pred nejakým profákom, ale nekomplikuj si to zbytočne... toď môj názor..
@sarah_whiteflower - nemyslím si, že právo a dejepis sú podobné. dejepis je taká rozprávka, právo je proste ratatatatatatata do aleluja zo zákonov... viem čo si tým myslela, len chcem poukázať na to, že podobne mnohí si myslia, že to, že ich baví NOSka a deják sa automaticky rovná aj to, že ich bude baviť právo, čo tak rozhodne nie je.
som živý príklad bohužiaľ
a jedna dobrá rada - právo sa naozaj oplatí študovať len niekomu kto má slušné známosti, prípadne rovno rodičov s právnickou kanceláriou...