povedz si, že keď z toho predmetu čo sa ideš učiť nedostaneš za 1 na vysvedčení, tak skončíš jak smetiarka, alebo feťák. inými slovami vypni počítač a sadni k učeniu
ja mám ten istý problém každý deň cez prázdniny a druhý deň sa už budem určite učiť ešte do teraz som sa do toho nepozrela a ako sa poznám tak ani nepozriem to zase budú známky :/
@ress u mňa to ale cestou učenia na jednotky ale nepôjde takže jedine ak sa mi podarí ísť na stáž do Londýna alebo ak si kúpiš dostatočne veľký kufor if u know what I mean
@cupcake007 to dáš! verím ti si inteligentná? SI! takže no stress
ja sa vždy neviem sústrediť na učenie... tak najprv sa prinpútim odísť od pc a potom sa proste buď prchádzam alebo čo a ešte si to hovorím na hlas aby som si to zapamatala
@matus123 na strankach si pisem ako chcem lebo som tu proste uvolnena nedavam pozor no stacimi škola a ucitelky.No tak pardom ze som si dovolila pisat s chybami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a čo chceš aby sme ti poradili? proste vypni počítač a choď sa učiť..
uz som si vytlacil pol knihy idem na to XD
nie kazdy ma na vzdelanie
ak to v stredu nedám po 3 týždňoch učenia. tak díky, čau! a dokážem sa k tomu prinútiť len je to kokotne ťažké!
a ty sa v 15 čo chceš učiť?
» twicsy.com/i/2MmbHc...
@cupcake007 to dáš! verím ti si inteligentná? SI! takže no stress
nás tam rozopnú...budeme sa tváriť že sme oblečenie
Neklam keď to nevieš .
....Ďakujem