Ahojte! Som amater,ktory zhotovuje pekne obrazky vypalovane na drev.podklade.Taktiez podla fotky vyhotovim pekny vypalovany portret.Kto poradi,ako by som mal postupovat ,aby sa o mojich pracach dozvedelo co najviac ludi,ako sa zviditelnit.Prosim radte!
tak si ju musis zaregistrovat kde sa da vo vyhladavacoch aspon .. plus mozno nejaka reklama na strankach kde su darceky a pod .. prip nejaky iny typ zalezi koho chces oslovit
Mal by si sa skontaktovat s vlastnimi www stranok ktore maju vysoku nastevnost. spravit si baner a poprosit ostatnych majitelov ww stranok o ich umiestnenie. myslim si, ze toto by bolo v celku dobre. Ale zadarmo by to urcite nebolo.
Potom je tu moznost este ... a jedna otazocka. ty v tom chces podnikat? Alebo sa len zvyditelnit? Sprav vystavu daku. Prenajmi si daku miestnsot a daj to vyhlasit vsade a tak sa o tebe moze dozvediet hocikto.
Inak k tej stranke. Daj si daco ine. Mas aj take stranky 150MB zadara take free ale vytvaras si to ty. Lebo tie stranky na webovastranka to nie je bovieco .
Kasko dik za radu. V tomto sa asi tazko da podnikat,neuzivil by som sa a o vystave sa tiez neda uvazovat,je to moc drahe.Mozna keby som sa mohol dostat k nejakym predajcom s niecim podobnym
Valdo, raz som natrafil na jednu stranku kde podnukali www stranky zadarmo ale len take mam pocit to je asi 2 ci 3 uroven nieco ako napr szm.sk, ale bolo to nieco ine. A tam si si mohol vyrobit vlstnu stranku a prave tam by si si mohol spravit len nieco prehaldnejsie. Mozes mat tam dokonca aj e-mail. takze aj take male vyhody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Potom je tu moznost este ... a jedna otazocka. ty v tom chces podnikat? Alebo sa len zvyditelnit? Sprav vystavu daku. Prenajmi si daku miestnsot a daj to vyhlasit vsade a tak sa o tebe moze dozvediet hocikto.
myslim ze by si sa mal zamerat na ine veci aco kreslit vlkov s vyplazenym jazykom.dnes take us nikoho nezaujima.neber to zle ale mna to moc nezaujalo