hmmm... podla fotografii to je podla mna lahke... mna kedysi kreslili normalne podla mna doteraz to mame ulozene, vyzeram tam ako babika, mala som asi 7 rokov a je to zlate keby to je podla fotky... ved sa mozem pozriet na tu fotku, naco by som si poezrala kresbu?
no lebo nakresleny portret je umenie,fotka sa spravi viac menej sama cvaknes a je a,le nakreslit to presne jak na fotke ci na zivo to nevie hocikto,teda ja s tym problem nemam ,portremi i idu v pohode no na zivo sa tazsie kresli,a viete rpeco elbo ta osoba ktoru kreslite sa hybe ,nedrzi na jednom mieste a nakreslite ju v jednom uhle a ptoom sa troska otcoi a uz mate iny sklon a amte pocit ze to ej zle a opravujete to a neda sa to nakreslit za chvilu neiekedy potrebuje prestavku a dokreslite to inokedy a ptoom je problem nastelovat toho cloveka presne tak ako bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov