Caute vsetci co cvicite , aj tí co nie. Mam taky problem a troska som sa aj vylakal taka k mi viete pomoct s mojim problemom. Dneska som bol v posilke a mal som cvik na biceps, okrem ineho. a teraz nedavno som si vsimol take male fliacky na ruke, ako keby
nie nie , strie viem ako vyzeraju , to sa tak roztahuje koze a su pozdlzne... ale toto je original na zilke , a je nanej ako keby mala modrinka.., nomrlane modra ... ale mam ich asi 4 , na roznych miestach na bicepse, a dufam len tam ....
budes mas strie alebo male modriny. Z bicepsovych cvikov urcite krvacanie do mozgu nedostanes. Ak su to strie, tak si kup kremik a mozno nebudes mat nove a tie co mozno mas casom vyblednu a potom opalit sa je dobre. Ja som tak fajne popukany na rukach, cickach chrbte a tak no
@tenario dakujem ale presne toto nie ... by som ti aj pohladal obrazok ako vyzera to moje , ale neviem najst ... :/ @bress a ked su to tie male modrinky? nemoze to byt velmi nebezpecne ne? ze zacnem raz krvacat do bicepsu ci co ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no take ale mensie a menej ...