Tu ide aj o spravnu techniku, ked cvicis benchpress tak sa snaz mat nohy pevne na zemi, a chrbat mierne prehnuty, a popri tom ako zdvihas cinku, mysli na to ako pracuju prsne svaly. Proste mysli na to ako sa sval napne a uvolni pri cviku.
no caute...diky za rady, ale prosto tlaky mi nejdu..mal som aj sparinga....aj spravne dycham, a to s tym pridavanim...sak samoska ze postupne pridavam....raz za mesiac kondicne a druhy mesiac ..prosto maxima...ale ide to stale velmo ponmaly.....za celych 5 rokov som navysil len o 20kg..teda z 60kg na 80kg,a ramena mi stupaju...tam zdvihnem aj 90kg. akoze ja uz som mal rad plno aj sam viem ako na to sak uz poznam tento fach....ale ja neviem,....ale aj tak diky za rady
Zalezi na tom akym sposobom cvicis no nemozes cakat ze za mesiac pri cviceni budes davat o 10kg viac na bench...Skus nejake pomocky....Proteiny,sacharidy a pod.....
Zdarec ja mam 16 vyska 173 a vaha 65 kg cvicim kazdy jeden den a cez vikendy mam oddych viditelne som zvecsil a vyrisoval vsetky casti tela kazda cast ma narast 12 - 16 cm v obvode a mam aj viditelne tehlicky na ktore odporucam knbinovane cviky ktore treba doplnat stravou a spravnim rpevedenim viditelne zmeny uz po dvoch tyzdnoch
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ake cviky cvicis na prsia?
skus davat postupne vacsie vahy, pouzivaj aj expandery, mozno ti pomoze ked si das lahsie vahy a naucis sa spravne vykonavat tie cviky