OMg ste za piče tu V pohode sa da svicit bez protáku si myslite že je to enjaký zazracný prások ? KEd už proták tak neochutený tie nahrady sladidiel su totalne pičoviny (to iste ako v kole zero alebo light)
Mal som možno 15kg protaku dokopy ale teraz som rok bezneho a idem furt hore. Len netreba zrat 5 rožkov na desiatu ....
Dopice za odbornící fakt, potom to vyzerá tak že si 14ročný zasrani šľahajú naposim ...
@v3nty ...Tak urciteee, ale z hruba som hodil spravnu myslienku do plena
...Sachre by sa mali sypat z teba...Neni o com
A jasne, ze sa da aj bez cohokolvek...
No zalezi od somatotypu...
Osobne som ektomorf jak svin a bez protaku by som este teraz dvihal 5kg jednorucky ...A s tym presladenym prachom tiez mas pravdu. Najviac sa mi osvedcil poriadny riiizek 10-15 vajcisiek denne
tak občas pomôžu, ale ja preferujem, že keď cvičím, tak v tom období dávam dost vajec, tvarohu, ryby, kofein, a po cvičení čierne pivo-to dost doporučujem...pokial chceš len dobre vyzerať zostaň pri klasickom dopĺňaní
jj,pouzivam proteiny ale ide to v pohode aj bez nich...je to len taky doplnok ku strave...dolezite je,aby si mal dostatocny prijem tych bielkovin a sacharidov...ale to vsetko zalezi aj od toho,ci sa chces len trochu maknut alebo aj chodit na sutaze
@nobile jedina vyhoda prachu je tá že sa po treningu v strebe rýchlejsie jak normalne ziviny.. Preto vidim jediny vyznam protaku na rano a po treningu (aj to len fakt ze kulturistom) nam vydlákom stačí hovadzinka a pohravame sa zos tovečkou že @mm47
a este stým rozlozením sachrov som to ymslel ze po ktorej cinnosti alebo urcitu hodinu dna by sa mali prímať
@mm47 ono su kokotný dnesný cvicenci furt my niekto vyvolava a pýtasama "co si zral v zime" ryzu a maso "ale myslim nejaky protak" ryžu a maso "okej dobre diky"
Potom sa nečudujem že zarabaju na takých evciak ako napriklad megabrutal mas 50000000 zarucený anabolický efekt na bodobnej báze ako steroidy doslovne vam nazenie železo do vašich svalov
A ja len mrem od smiechu ked si to niekto kúpi a v podstate to je len 10x predražená glukóza nejaky kreatin kofein a nejake tie pseudo nabudzovače
@v3nty ...Ako sa to vezme... Pred dvoma rokmi som mal o 20 kil menej pri stejnej vyske ...Mam dost lahke kosti, kamos pri rovnakej vyske ma o 3-4 kil viac a vyzera slabsie ako ja
A dalsi ma sice o 5 cm viac a rovnych 95 no sme porovnatelny... Akurat on ma sirsi pas a na to vam ja vsetkym dlabem ...Do pasu ja nechcem ani milimetrik naviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tam máš proteínov až až
Aspon gram a pol na kg vahy cviciaceho + minimalne dvojnasobne mnozstvo sacharidov
A ked nemas penaz, 10 vajec denne musi ist ! Bez protaku ani krok
Mal som možno 15kg protaku dokopy ale teraz som rok bezneho a idem furt hore. Len netreba zrat 5 rožkov na desiatu ....
Dopice za odbornící fakt, potom to vyzerá tak že si 14ročný zasrani šľahajú naposim ...
...Sachre by sa mali sypat z teba...Neni o com
A jasne, ze sa da aj bez cohokolvek...
No zalezi od somatotypu...
Osobne som ektomorf jak svin a bez protaku by som este teraz dvihal 5kg jednorucky ...A s tym presladenym prachom tiez mas pravdu. Najviac sa mi osvedcil poriadny riiizek 10-15 vajcisiek denne
Vsimaj, ze pisem aj o mase a vajickach ...Btw, prach je len doplnok...
A myslim, ze ho aj tak treba brat...
Natlacit sa riznami, vajciami, tvarohom, ryzou a ked uz nevmesti... Lebo nevmesti ...Potom treba dorazit prachom
Taku ja mam taktiku a zabera
Kto cvici pre zdravie , kondiciu , ten si pocka na vysledky , kto chce byt 100kilovy bulo za 3mesiace aby balil pičky tak samozrejme cakat nechce
Inak vajicka som nemal par mesiacov , mozno jedno a nechybaju mi , ziadna potravina nie je taka ze sa bez nej nezaobides pri cviceni.
...A picky sa nebalia na vahu ...Im je to ukradnute
a este stým rozlozením sachrov som to ymslel ze po ktorej cinnosti alebo urcitu hodinu dna by sa mali prímať
Potom sa nečudujem že zarabaju na takých evciak ako napriklad megabrutal mas 50000000 zarucený anabolický efekt na bodobnej báze ako steroidy doslovne vam nazenie železo do vašich svalov
A ja len mrem od smiechu ked si to niekto kúpi a v podstate to je len 10x predražená glukóza nejaky kreatin kofein a nejake tie pseudo nabudzovače
...Zavidim vam
A dalsi ma sice o 5 cm viac a rovnych 95 no sme porovnatelny... Akurat on ma sirsi pas a na to vam ja vsetkym dlabem ...Do pasu ja nechcem ani milimetrik naviac
pri 192cm ma 65kg .. si trošku prehnal chlapec ne ?
A plno takych kamaratov stale mam. Chlapci od 180-210cm a max 70kilo to ma ...Obvod bicepsov od 25-30cm
Ja som sa potom nasral a zacal zrat ...A s tymi lahkymi kostami to bude tak, v com inom by to bolo ? Vo vahe organov ? ...
Mam npr. zapastie take uzke jak zenska, tak isto aj kotniky...
A to mame s tym 95 kg typkom rovnaky obvod bicepsu 37-38cm ( podla pocasia ).
No on ma take zapastie na jednej ruke, jak ked ja spojim obe dokopy
Hovorim, sme porovnatelny az na ten kotlik, co on ma v oblasti brucha .
Ja mam 86 on 95 to je rozdiel 9 kg vo vahe a 5cm vo vyske, kedze on ma 197...
Teoreticky by medzi nami mal byt rozdiel len 5kg, neverim, ze ten kusek sadla na bokoch mu robi 4kila...