mam problem s vlasmi ktore su vzdy znicene priznavam, zehlim si ich
problem je v tom ze som vyskusala uz nespocetne mnozstvo samponov, kadejakych geelov kuur a kadecoho zatial mi fakt nic nepomohlo...neviete nieco co je spolahlive??
puzivaj obycajny sampon niaky zihlavovy napr .... v ziadnom pripade si na vlasy nedavaj niake hovadiny ako tuzidlo lak a tak dalej .... pravidelne si ich rozcesavaj a nedavaj ich silno do gumicky a daj sa podsrtrihnut tot toto mi dost pomohlo
@snowboardin ja som mala taký istý problém ale moje boli už v dezolátnom stave a začali vypadávať......tak mi neostavalo nič iné len prestať si ich žehliť... ono to potrvá kým sa spamätajú ale ja to už mám celkom v pohode
tak sa musis rozhodnut,ci chces mat vic-menej zdrave vlasy,alebo byt za peknu s rovnymi a prestat si ich zehlit...jasne ze ked ich zehlis tak si ich dodrbes,so sa cudujes...
Olivovy olej urcite pomoze aspon na niekolko hodin pred umytim, alebo na noc ........Ber Pangaminy.....prirodny zdroj B-vitaminov a mnoho dalsich veci......a este, pred zehlenim musis stale pouzivat ochranne mlieko ktore si das do vlhkych vlasov a potom rychlo vysusis (fenom) ^___________^
nahrej si olivový olej spolu zo žĺtkom, rozmiešal, nanes na vlasy (množstvo podľa potreby) a nechaj aspoň niekoľko hodín pôsobiť, čím dlhšie tým lepšie, samozrejme po tom bude mať potrebu umyť si vlasy aj tri krát po sebe po pravde to nemá nejake, skoro žiadne, regeneračné účinky,ale vlas je po tom aspoň trochu uhladenejší a na pohľad zdravší,
vlasy sa ničia aj pri použití lacnej nekvalitnej žehličky, teflónové a keramické sú ti na riť, teraz si neviem spomenúť na tie najnovšie ak tam máš možnosť regulovať teplotu určite si to nedávaj na tých 200 to si taká kučeravá, alebo chceš len uhladené vlasy? a určite keď máš kurečavé nechaj si ich radšej dlhé, krátke a kučeravé vlasy sú väčšinou pohroma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
skurvila si si ich chémiou a žehlením čo ti poviem...vlasy si skús umývať pivom - vysoký obsah B vitamínu alebo začni brať B-komplex
takže ich žehli čo najmenej abo vôbec a to zničené daj pod nožnice ..
vlasy sa ničia aj pri použití lacnej nekvalitnej žehličky, teflónové a keramické sú ti na riť, teraz si neviem spomenúť na tie najnovšie ak tam máš možnosť regulovať teplotu určite si to nedávaj na tých 200 to si taká kučeravá, alebo chceš len uhladené vlasy? a určite keď máš kurečavé nechaj si ich radšej dlhé, krátke a kučeravé vlasy sú väčšinou pohroma
to je asi všetko