ak to chceš ako podnikateľský plán, tak by som od toho šiel preč, i keď je to originálne, ale neverím, že by to bolo výnosné. ak to myslíš vážne, čo dúfam nie, tak si o tom niečo preštuduj.
@forgottenone ty pracuješ pre slovanet? TIE SKURVENÉ KURVY ČO MI PADÁ INTERNET KAŽDÝCH 5 MINÚT A TÁ PIČA NA LINKE MI POVIE ŽE JE VŠETKO OK A ZRUŠÍ MA?!
@worrye tak to asi volas zle, lebo v slovanete na technickej podpore nemame zeny jedine, ze by si sa dovolal na oddelenie sluzieb zakaznikom o com pochybujem, pretoze ti riesia fakturacie, platby atd. ale podla tvojho prispevku sudim, ze mas DSLko
@forgottenone áno mám DLSko bývam na dedine, takže optika ani nič podobné tu neni...
áno, služby zákazníkom tam ma vždy upokojuje že je chyba u mňa potom ma prepojí tam a zas tam a zas tam a povedia mi že je chyba v mojom PC dovi dopo..raz som išiel zaniesť router do TN a tiež je všetko v poriadku..už len čakám kedy tu nahodia optiku a utekám od vás na 100 km
@tom3555 samozrejme ze mas pravo na to obratit sa proti nam, to ti nikto nemoze upriet... ale najskor si poriadne precitaj zmluvu o pripojeni, obchodne podmienky a nalezitosti okolo toho
Ja som nad tím tiež rozmýšľal, lenže v dnešnej dobe sú ľudia prešpekulovaný, môžeš si tak max. spraviť nejakú wifi sieť v nejakej obci neviem kde bývaš, v meste nemáš šancu a celkovo nebudeš mať šancu ani v tej obci. Dá sa o tom diskutovať strašne dlho ale tak v úplnej krátkosti.
Forgottenone - 10 Gb okruh by nevyužil aj keby pečené husi a traktory z neba padali podľa už len že tu založil tému.. dobre zaplatiť poplatok mesačný môže, ďalšie cash by šli do zariadení, ktoré by vyšli tiež draho, nepočítam nejaké iné poplatky ak by sa chcel pripojiť do lepšieho peeringu.
Chalan by sa asi aj uspokojil s synchronou vyhradenou linkou s pár MB.
- ISP čo už majú rozbehnutý biznis si môžu dovoliť stanoviť cenu, takže môžeš nakúpiť konekt ale ak by si myslel hneď na zárobok tak by si bol v omyle, prvé roky by si bol možno rád ak by si nebol v mínuse.
- celkovo by si mohol poskytovať cez nejakú wifinu, po kábloch až ku zákaznikom .. good joke
- ako získaš zákaznikov ? dáš im letáčiky do schránok ? prečo by som mal prejsť k nejakému beginerový keď mám zalagované DSLko, síce blbú podporu ale na prehliadanie birdzu mi to stačí
- za ďalšie to je knowledge, každý má svoje know-how, z hľadiská napr. takého providera, ktorý poskytuje cez wifi... špekulanti pripojený na čierno ? nič nové,neplatiči toto je jedna vec biznisu..
Máš konekt takú stovečku, z nejakého tvojho demarkančného bodu to chceš doviesť do nejakých lazov, ak si myslíš že na druhý koniec privedieš fulku na pár Ghz tak si v omyle. Celkovo sa dá taktiež vystačiť aj so slabším konektom, lenže vedieť nastaviť napr. taký shaping a samotné zariadenia je tiež niečo iné.... na dlho proste
A zabudol som napísať, že na takom Slovensku funguje aj telekomunikačný úrad, ktorý by ti mohol prísť v budúcnosti aj na kontrolu, samozrejme musíš byť zaregistrovaní, tvoje akože firma môže byť aj OZ.
Pán Vladimi z vyšného konca, ukáže nám logy za posledných x dní, ukáže nám toto,, aha, dobre toto nám tu vychádza na pokutku, nemáte peniaze ? oOo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a potom uz len..
áno, služby zákazníkom tam ma vždy upokojuje že je chyba u mňa potom ma prepojí tam a zas tam a zas tam a povedia mi že je chyba v mojom PC dovi dopo..raz som išiel zaniesť router do TN a tiež je všetko v poriadku..už len čakám kedy tu nahodia optiku a utekám od vás na 100 km
Ja tiež na Slovanet nemám dobré srdce.
A nielen ja, ale všetci mazorníčania, lebo odrbávate.
Zvýšili ste nám platbu z 12,90 EUr na 19,67 Eur.
A osobne sa postarám o to, aby sa poškodení nebáli vystúpiť proti vám.
Všetky podrobnosti o tomto prípade nájdeš v diskusií o 21:50 na birdzi.
btw myslíš to vážne že chceš poskytovať internet,alebo mi niečo ušlo ?
Forgottenone - 10 Gb okruh by nevyužil aj keby pečené husi a traktory z neba padali podľa už len že tu založil tému.. dobre zaplatiť poplatok mesačný môže, ďalšie cash by šli do zariadení, ktoré by vyšli tiež draho, nepočítam nejaké iné poplatky ak by sa chcel pripojiť do lepšieho peeringu.
Chalan by sa asi aj uspokojil s synchronou vyhradenou linkou s pár MB.
- ISP čo už majú rozbehnutý biznis si môžu dovoliť stanoviť cenu, takže môžeš nakúpiť konekt ale ak by si myslel hneď na zárobok tak by si bol v omyle, prvé roky by si bol možno rád ak by si nebol v mínuse.
- celkovo by si mohol poskytovať cez nejakú wifinu, po kábloch až ku zákaznikom .. good joke
- ako získaš zákaznikov ? dáš im letáčiky do schránok ? prečo by som mal prejsť k nejakému beginerový keď mám zalagované DSLko, síce blbú podporu ale na prehliadanie birdzu mi to stačí
- za ďalšie to je knowledge, každý má svoje know-how, z hľadiská napr. takého providera, ktorý poskytuje cez wifi... špekulanti pripojený na čierno ? nič nové,neplatiči toto je jedna vec biznisu..
Máš konekt takú stovečku, z nejakého tvojho demarkančného bodu to chceš doviesť do nejakých lazov, ak si myslíš že na druhý koniec privedieš fulku na pár Ghz tak si v omyle. Celkovo sa dá taktiež vystačiť aj so slabším konektom, lenže vedieť nastaviť napr. taký shaping a samotné zariadenia je tiež niečo iné.... na dlho proste
Pán Vladimi z vyšného konca, ukáže nám logy za posledných x dní, ukáže nám toto,, aha, dobre toto nám tu vychádza na pokutku, nemáte peniaze ? oOo