Poskytuje karta Euro<26 / Go<26 zlavy v cestovani?
Ahojte, má niekto skusenosti s kartou Euro<26/ Go<26? Som začínajúcou študentkou na vysokej skole, avšak externe, takže nemám ISIC kartu na zľavy. Študujem v Bratislave, ale pracujem (zatiaľ na dobu urcitu) v Tornali (cca. 350 km). Do školy by som m
Takže železnica ti nedá zľavu spojenú s kartou od SAD či mhd. Berú len tie Euro 26 (o go 26 pocujem prvý krát takže neviem povedať), isic a ich vlastné papierové kartičky, ktoré vydávajú v spojení s potvrdením zo stredných škôl (čo nie je tvoj prípad). Ja osobne euro 26 nemám, no kamarát minule cestoval vo vlaku s tou kartou, tuším mal 40% zľavu
@casanovka a na akej skole studujes? lebo napr. STU v bratislave ma vlastnu karticku. taku modru (SIC). a ta plati aj pre externistov. lebo aspon moj kamos je externista a mal tu karticku a v pohode aj zlavu. bola to 50% zlava na dopravu.
ak nechodis na STU, tak urcite si vybav kartu Junior Railplus Euro 26. s nou mas na vlaky zlavu 40%. .... lebo s kartou Euro26 mas iba zlavy v obchodoch a nie na dopravu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.euro26.sk/index.php/hide/...
ak nechodis na STU, tak urcite si vybav kartu Junior Railplus Euro 26. s nou mas na vlaky zlavu 40%. .... lebo s kartou Euro26 mas iba zlavy v obchodoch a nie na dopravu.
» www.euro26.sk/index.php/hide/...
ked otvoris ten link, tak tam mas napisane, ze na co vsetko mas zlavu a aj co potrebujes, aby ti tu karticku spravili. plus aj cenu.