1. KEĎ SI MYSLíTE žE JE VTIPNé RAZ SA ZAREGISTROVAť A ZALOžIť DISKUSIE TYPU: " NEVIEM FAJčIť CHALANOVI, PORADTE MI", TAK STE NAOMYLE, ZOBERTE SI ZBRAŇ A STRELTE SI DO HLAVY ASPON BUDE OD VáS POKOJ
vies co mna zaraza?? ako to, ze na prednej stranke pribudaju kazdy den po 50 webiek. ta to nevoni ziadnou kvalitou. a vecsinou ti ludia co zakladaju stupidne fora tak su prihlaseny nanajvys 10 krat
Na strane druhej je toto tiež jedna z tých "duchaplných" diskusii. A nie som si zrovna istý bodom č. 3, kedže sa tu objavili "experti", čo po 0 odpovedi, založili tú istú diskusiu 2krát...
Ach super napisane... a tearz tipujem ze tomas zalozi nejaku novu vec kde bude napisane bla bla bla Stifut napisal bla bla bla ale pekne napisane.... slza mi vyhrkla lebo je to pravda setko
Ludia, najvačšia škoda na tom je že tý ktorí to zobrali viac vážne si na to ani nespomenú ked to opustí rámček s 20timi novými diskusiami
a pre tých podobných yogurtovi a izide...práve aj vás som mal na mysli. Len pičujete aká jehento nahovno diskusia a aká je tamto nahovno diskusia. Ale dopiče aby ste niečo urobili pre to aby sa také diskusie nezakladali, na to vás niet. Seriozne, hodte mi sem link na nejakú diskusiu ktorú ste založili aby som videl, aká je to podla vás normálna diskusia kde sa neriešia kokotiny.
Najlepšie, ved ked chcem niečo zmeniť tak pohnem prstom a nebudem tu len sekať machcra ako viem bezhlavo nadávať a odsudzovať diskusie, lebo to dokáže aj každý debil.
A áno, uvedomujem si že toto nie je diskusia, alebo ako to nazývate " jedna z tých duchaplných diskusíí", ale berem to ako moj prvý akt, moj základ a bez základov sa nedá stavať ( a nepíšte sem aký pridrbaný sa vám moj základ zdá, mna to fakt netrápi, len si klby na prstoch ničiť budete ).
Teraz si nemyslite, že sa pokaldám za nejakého mecenáša fóra ktorý chce všetko zachrániť a byť ten najúzašnejší, ale ked vami oblúbená metóda nadávania všetkým čo založia "zlú diskusiu" nefunguje, pretože také diskusie sa zakladajú čím dalej tým častejšie. Tak sakra ked to nejde jedným sposobom ide to druhým
Už som koli podobnej aférke ( podobnej nie rovnakej) opustil sekciu blogov, ale sekciu fóra nemienim už opustiť, najma preto lebo som tu spoznal pár skvelých ludí za čo ti dakujem birdz.
stifut, tu sa odjakziva snazia vsetci vsetko zlepšiť, ale majú pritom len silné reči a ani prstom pre to nepohnu.
A aj ked to neni zrovna duchaplna diskusia, ale mas podla mna vo vsetkom pravdu. Aj s tymi jeblymi diskusiami, ale aj s tym, ze nadavanim sa nič nevyriesi. (aj ked si serem do huby, lebo sama to robim).
A nechapem, prečo si opustil sekciu blogy, len pre par debilov? to sa mi veru na teba nezda...
o nieco podobne sa tu uz pokusal IT a velky efekt to nemalo tvrdis ze nadavanim sa nic neriesi ale na konci svojho duchaplneho clanku mas velmi pekne slovo ze ? a este jedna vec prave si spravil presne to iste co kritizujes tvrdis ze autory ''debilnich diskusii'' su len radi ked nas vyprovokuju a ked sa nimi zaoberame a co teraz robis ty ? a ano mas pravdu o par dni si na tento revolucny prispevok nikto ani nevspomenie a nakoniec si dovolim podotknut ze nikdy som nevidel toho isteho uzivatela zalozit blbu diskusiu 2 krat (mozno sa to niekedy stalo a prehliadol som ale to mohlo byt tak 2-3 krat najviac) takze si myslim ze na tich ktori si skutocne nezalozia nick len za ucelom robit si z nas prdel to spicovavanie zabera ale inak mas viac menej pravdu....
Typek, uvedomujem si všetko čo si napísal a áno, súhlasím. Teraz hladám v hlave nejakú metaforu/porekadlo ktoré by hovorilo niečo v zmysle: ked chceš vyhrať, musíš porušiť pár pravidiel
neodvážim sa to nazvať revolučným príspevkom ( a áno uvedomujem si že si to myslel ironicky ), ale kebyže toto aspon nevyskúšam a nenapíšem, ostal by som jedným z tých ktorí len každému nadávajú aké sú ich diskusie hrozné ale to je asi tak všetko na čo sa zmožu - a to že sa o to pokúšal It znamená že on k nim nepatrí
Ešte k tomu nadávaniu - ako sa nato pozerám teraz, viac by sa tam hodilo slovo kritizovať, pretože som nemyslel konkrétne slovné nadávanie
Jo a kmojmu krásnemu slovíčku nakonci, skrátka bol som už riadne naštvaný , a viem že na to niet ospravedlnenia, tak mi to posledné slovíčko prepáčte
Takto sa to ale nevyriesi ludia...tymto len POUKAZUJEME na to, ze su tu niektore "blbe" diskusie a tak...ale suhlas so Stifutom, vystihnute. A aj s Kiki...sak sa bud cinme a neodpovedajme na tie blbe diskusie, ale drzme huby a bude to tak ako to je.
necitala som setky prispevky,ale chcela som povedat, ze toto je presne taka diskusia ako si napisal v stvrtom bode nemyslis??? nevravim,ze to neni pravda ale nebudem ti pritakavat ako vacsina. takychto diskusii je tu milionpatsto. ano ostatne body su celkom trefne ale moju uctu- aj ked viem, ze po nej netuzis- si si tym neziskal.
prečo by sme nemali zakladať take diskusie ake chceme ??? ty sa do nich nemusiš starať ludia si chcu pohovoriť aj o iných problemoch nie len o takých ako sa pačia tebe a možno este nejakým tu
Freag -podla mňa si len nejaká userka ktorá sa hanbí pod svojim originálnym nickom napísať o svojom probléme ( a nedivím sa ti ale boha niečo také ako gynekológia ti niečo hovorí??), pretože neverím že niekde na svete existuje až taká debilita nájsť forum a založiť tam diskusiu akú si založila....to skrátka nie je možné
A k tomu mojmu staraniu - svet nie je taký aký by si chcela. Predstav si že ludia neznášajú kokotizmus a reagujú nanho podráždene - a ak nevieš zniesť kritiku, tak nezakladaj diskusie ok?
Okrem toho, vobec si nepočuvla moju radu...Máš ju v prvom príspevku, len to asi nevieš pochopiť
( pomožem ti, prečítaj si príspevok č. 2. A šete raz. A ešte. Až pokial nepochopíš ) kebyže tak urobíš, som ticho.
Hovor si o akýchkolvek problémoch chceš. Len v závislosti od toho kde sa opýtaš na tvoj problém dostaneš odpoved. Tu si ju dostala. Bol som vari jediný kto ti tak odpovedal?
A chod kurva tomu doktorovi, može to byť kludne aj rakovina ( ale neprajem ti ju, zas až taká svina nie som )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Na strane druhej je toto tiež jedna z tých "duchaplných" diskusii. A nie som si zrovna istý bodom č. 3, kedže sa tu objavili "experti", čo po 0 odpovedi, založili tú istú diskusiu 2krát...
a pre tých podobných yogurtovi a izide...práve aj vás som mal na mysli. Len pičujete aká jehento nahovno diskusia a aká je tamto nahovno diskusia. Ale dopiče aby ste niečo urobili pre to aby sa také diskusie nezakladali, na to vás niet. Seriozne, hodte mi sem link na nejakú diskusiu ktorú ste založili aby som videl, aká je to podla vás normálna diskusia kde sa neriešia kokotiny.
Najlepšie, ved ked chcem niečo zmeniť tak pohnem prstom a nebudem tu len sekať machcra ako viem bezhlavo nadávať a odsudzovať diskusie, lebo to dokáže aj každý debil.
A áno, uvedomujem si že toto nie je diskusia, alebo ako to nazývate " jedna z tých duchaplných diskusíí", ale berem to ako moj prvý akt, moj základ a bez základov sa nedá stavať ( a nepíšte sem aký pridrbaný sa vám moj základ zdá, mna to fakt netrápi, len si klby na prstoch ničiť budete ).
Teraz si nemyslite, že sa pokaldám za nejakého mecenáša fóra ktorý chce všetko zachrániť a byť ten najúzašnejší, ale ked vami oblúbená metóda nadávania všetkým čo založia "zlú diskusiu" nefunguje, pretože také diskusie sa zakladajú čím dalej tým častejšie. Tak sakra ked to nejde jedným sposobom ide to druhým
Už som koli podobnej aférke ( podobnej nie rovnakej) opustil sekciu blogov, ale sekciu fóra nemienim už opustiť, najma preto lebo som tu spoznal pár skvelých ludí za čo ti dakujem birdz.
A aj ked to neni zrovna duchaplna diskusia, ale mas podla mna vo vsetkom pravdu. Aj s tymi jeblymi diskusiami, ale aj s tym, ze nadavanim sa nič nevyriesi. (aj ked si serem do huby, lebo sama to robim).
A nechapem, prečo si opustil sekciu blogy, len pre par debilov? to sa mi veru na teba nezda...
neodvážim sa to nazvať revolučným príspevkom ( a áno uvedomujem si že si to myslel ironicky ), ale kebyže toto aspon nevyskúšam a nenapíšem, ostal by som jedným z tých ktorí len každému nadávajú aké sú ich diskusie hrozné ale to je asi tak všetko na čo sa zmožu - a to že sa o to pokúšal It znamená že on k nim nepatrí
Ešte k tomu nadávaniu - ako sa nato pozerám teraz, viac by sa tam hodilo slovo kritizovať, pretože som nemyslel konkrétne slovné nadávanie
Jo a kmojmu krásnemu slovíčku nakonci, skrátka bol som už riadne naštvaný , a viem že na to niet ospravedlnenia, tak mi to posledné slovíčko prepáčte
lebo ked som kludný viem písať aj bez nadávok
I HAVEN´T WORDS..V Pozitívnom Svetle..=D RESPECT!!=D
a inak už som stihol sem napísať že si dobre uvedomej že je to bod 4
tak hadam este hodnu chvilu pozijeme
A k tomu mojmu staraniu - svet nie je taký aký by si chcela. Predstav si že ludia neznášajú kokotizmus a reagujú nanho podráždene - a ak nevieš zniesť kritiku, tak nezakladaj diskusie ok?
Okrem toho, vobec si nepočuvla moju radu...Máš ju v prvom príspevku, len to asi nevieš pochopiť
( pomožem ti, prečítaj si príspevok č. 2. A šete raz. A ešte. Až pokial nepochopíš ) kebyže tak urobíš, som ticho.
Hovor si o akýchkolvek problémoch chceš. Len v závislosti od toho kde sa opýtaš na tvoj problém dostaneš odpoved. Tu si ju dostala. Bol som vari jediný kto ti tak odpovedal?
A chod kurva tomu doktorovi, može to byť kludne aj rakovina ( ale neprajem ti ju, zas až taká svina nie som )