Izida: teraz si uplne trapna, ked na man utocis pre picovinu, ze som sa zapojila do diskusie, ktora ma byt len vtipom a nie urazkou mrtvych a ani ironickou narazkou na tych, ktory niekto zomrel..a nebudem tu s tebou o tom diskutovat...
Jeden 14,dvaja 16, ostatny vyssie(17,18,20a vyssie)....a?...co si tym chcela povedat?...akoze ti mam dokola hovorit ze to je len zo srandy myslene a nebolo to nijako (aspon z mojej strany) inak myslene? nijaka urazka, nic....!!!!!!a ked sa ti tu tak nepaci, tak sem nechod...a ked dakde posujes VTIP o niecom takomto, tak mi nehovor ze sa hned poburis a nadavas tomu, kto ti ho povedal...
a ked sa ti tu tak nepaci, tak sem nechod...a ked dakde posujes VTIP o niecom takomto, tak mi nehovor ze sa hned poburis a nadavas tomu, kto ti ho povedal... (cheekee)
Izida: bavi ta so mnou s hadat???len provokujes...a nehcapem naco...akoze trapne... a neviem, ja som isla od zaciatku a mam tu dvoch sestnastrocnych...noo,valstne troch, ale zakladatela som neratala...
Izida: ty si nejaka zakomplexovana. Ako vsetky tieto vety su cierny humor. Ked sa ti to nepaci, tak to necitaj. Zatial to vsetci okrem teba pochopili ako srandu, tak neviem co sa vzrusujes. A ano aj mne uz niekto zomrel a co teraz? Ano je to smutne, ale to neznamena, ze sa nemozes zasmiat na takychto vtipoch.
Izida: skludni hormon... naco sa staras do veci ktore ta nezaujimaju... nechaj ludi nech sa bavia a nekaz zabavu... to ze sa nevies vysporiadat s tym ze ti niekto zomrel je tovja osobna zalezitos tak si to nechaj pre seba alebo si zaloz forum kde to budes rozoberat...
prisla som zvysovat priemer vekovy nech izida kludne spava...ako ak si potrebovala uputat pozornost tak to bol dost ubohy sposob...ak sa ti nepaci tato diskusia nemusela si si ju citat...vsetci ostatni s nou su spokojni taaakze tvoj nazor uz 20ty krat pisat nemusis
no babička pred smrťou neviem čo povedala pretože dostala poražku a celý deň sama pretrpela doma na zeme, keď sme prišli, nevnímala, takže slová neboli.
Mamička keď si poranila hlavičku,odviezli ju do nemocnice kde bola 10 dní v umelom spánku takže tiež pred smrťou nepovedala nič.
Moja sestrička si taktiež pri nehode poranila hlavičku, bola 14 dni v umelom spánku a ani ona nepovedala pred smrťou nič.
Takže ešte je táto téma niekomu vtipná?
Ak áno, pochopí keď uvidí zomierať troch ľudí ktorí s ním žili v spoločnom dome 19 rokov, 20 rokov a 22 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
*Aha, uzovka...
*Z prava nic nejde...
*Neboj sa, ten most ma udrží...
*Mňam aké dobré hríby...
* musim si to nechat prejst hlavou
Nahodou! Toto bol super napad na forum! Ocenujem.
*Tie ruzove lentilky dobre chutia, tak sladko...jaj, chce sa mi akosi spat, pojdem si hodit slofika...
*Na tomto ostrove vraj neziju ludozruti
*12 redbulov, sak to je nist...
...
inac, dobra tema
*Ja v dome hasiaci pristroj nepotrebujem...
*Toto ruske koleso je dobre upevnene, neboj sa, nespadne...
*Titanic je nepotopitelny
Jezisikriste.......
A teraz si zahram GODS: LOI
Pán doktor prišiel som k Vám lebo mám zdravotné ťažkosti.
Nakupovanie v obchodnom dome TESCO je by nemalo byť až tak rizikové.
To mi Vitacit vnukol
a na otazku kto ti zomrel ked si taka velmi vtipna chcem priamu odpoved. (predpokladam ze nik koho si velmi lubila)
1. ja len, ze ci so mnou uz fakt nemienis diskutovat, ale jak vidim tak asi hej (prispevok 17)
2. ty mi nehovor kam mam alebo nemam chodit! ok?
***cítim tu plyn..zapálim radšej sviečku
stlacim pomali jednotku a vytah pojde pekne dolu
Mami? Mozem si dat to maso? Ano syncek a papkaj pomali.
Ale inak tie zaciatocne su fakt good
(nasledne ju izida zavrazdila myslienkami
a mimochodom nauc sa pocitat. styria maju 16
(izida. nasledne dostala infarkt z pohorsenia
Xenomorph: ...ete zijem...mna sa len tak nezbavi
*ja viem vymienat ziarovku...
*Kto to varil? Prastara mama? noo, opacim...
Dobrý psíček...
Toto je určite nulák...
Ich bin partizan...
Veď sú to len delfíny...
a tak..inak haluz diskusia
Izida: ty si nejaka zakomplexovana. Ako vsetky tieto vety su cierny humor. Ked sa ti to nepaci, tak to necitaj. Zatial to vsetci okrem teba pochopili ako srandu, tak neviem co sa vzrusujes. A ano aj mne uz niekto zomrel a co teraz? Ano je to smutne, ale to neznamena, ze sa nemozes zasmiat na takychto vtipoch.
prisla som zvysovat priemer vekovy nech izida kludne spava...ako ak si potrebovala uputat pozornost tak to bol dost ubohy sposob...ak sa ti nepaci tato diskusia nemusela si si ju citat...vsetci ostatni s nou su spokojni taaakze tvoj nazor uz 20ty krat pisat nemusis
*Akoze, nie je nad dobre jedlo z Tesca...
*(pred spanim)Oci, dobre si pripevnil tu tazku policu nad mojou hlavou?
*Civavy predsa nehryzu
dáš mi na nové čižmičky stoja len 14 000
dnes k nám príde moja mama na návštevu
treba ísť do terchovej a zakričať :Jánošík bol maďar!!
Ukľudni sa to je len turbulencia ochvíľu to prestane.
Mamička keď si poranila hlavičku,odviezli ju do nemocnice kde bola 10 dní v umelom spánku takže tiež pred smrťou nepovedala nič.
Moja sestrička si taktiež pri nehode poranila hlavičku, bola 14 dni v umelom spánku a ani ona nepovedala pred smrťou nič.
Takže ešte je táto téma niekomu vtipná?
Ak áno, pochopí keď uvidí zomierať troch ľudí ktorí s ním žili v spoločnom dome 19 rokov, 20 rokov a 22 rokov.