Vzhľadom na to, že mám pridrbaných spolužiakov (iný výraz neviem, prepáčte), zaujímalo by ma, či aj vás otravovali trápnymi rečami a pokrikmi keď ste s niekym začali čerstvo chodiť a bola to čerstvá téma na pretriasanie..? Ak
ignor...nezaslúžia si tvoju pozornosť, aj tak ej to len banda hovád...mne to isté večne robia keď ma vidia sa baviť s machom...a prekazili mi tak aj vtedy začínajúci vzťah...
no dnes som mala psychicky náročný deň a veru mi nepridali na nálade, keď sa začali do mojich osobných vecí starať aj títo nazvyme ich ZédeŠkári nie veľmi vrúcnym spôsobom...
môžem povedať, že som ich celkom úspešne oboznámila s tým, že ma ich názor nezaujíma a môžu si ho strčiť do najtemnejšieho kúta svojej zadnice... myslím že ich to po čase aj tak prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
môžem povedať, že som ich celkom úspešne oboznámila s tým, že ma ich názor nezaujíma a môžu si ho strčiť do najtemnejšieho kúta svojej zadnice... myslím že ich to po čase aj tak prejde.
navyše som si s drahým dnes užila pekný deň