Myslíte si, že existuje niečo aj po smrti? Keď som bola malá hrozne som sa bála, že zomriem bolestivou smrťou a potom už len veľká PRÁZDNOTA!!! Môže to znieť čudne, ale teraz si myslím, že človeka ešte niečo čaká : možno nový život?! , lebo ak nič nie je,
tej prazdnoty sa vobec nemusis bat pretoze nebudes schopna si ju uvedomit, vsetkych tvojich 5 zmyslov riadi mozog, napr. ked nieco citis nervi daju informaciu o dotyku a ta ide do samotneho uvedomenia sa, v mozgu mas aj pamat , predstav si co by si vedela keby si nemala vobec zadnu pamat, nepamatal by si si ani predchadzajucu nanosekundu no nic, no a ked umres, nervi pamat vsetko prestane byt okyslicene, zhnije a premeni sa to na inu energiu, uz to nebude energia hmotna, psychicka
a z casti vysielacia a primacia ale len energia hmoty
Ahoj Hypofokortexor.dakujem za vysvetlenie, ale ja viem co sa stane s nami stane, ked zomrieme. Ide o to ci veris v nieco aj po tom, alebo ci si myslis, ze prosto ako si napisal, ZHNIJEME!!! Ja prosto odmietam tu skutocnost, ze pobudnem na tomto svete len X rokov a potom jednoducho zmiznem a uz nikdy nebudem chodit von s kamosmi, neuvidim svoju rodinu a nebudem chodit do skoly (co by az, take hrozne mozno nebolo)...prosto musi nieco byt!!!(nebo,peklo,dalsi zivot)NEVIEM.........
jj kludne mozes sa znovu uvedomit niekde inde - inkarnacia ale nebudes schopna si pamatat minuli zivot pretoze pamat z minuleho zivota zhnila...
mozno aj teraz si uz ale 5 zivot a zpredchadzajucih si nic nepamatas- lenze stoho vypliva ze teraz si uplne druhe JA, pretoze mas iny mozog a v mozgu je aj povaha cloveka,
nebo a peklo nie je... dojdes do neba a ako zistis co si a ako sa uvedomis bez mozgu telesneho? dusa neexistuje je to len zavedeni pojem krestanstve na vysvetleni odchodu z tela, pritom nic mimotela nieje ajked mozog je taki vysielac signalov ...
zmiznut nemozes mozes sa len premenit- zakon zachovania energie, papier ked zhori tak nezmizol len sa premenil na iny druh energie, takisto aj ty nezmiznes len budes iny druh energie
pocuj, to bolo myslene obrazne. ja rozumiem. nemysli si o mne že som sprosta...len pre informaciu, konecne som tusim objavila chalana co aj rozumie o com pise. kam chodis na skolu? odp
kresťanstvo uči že ak človek zomrie teda telesna schranka sa zahrabe na cintorine kde je mu sudene zhniť ale duša čaka na posledny sud kde sa rozhodne kam pojde či do neba alebo pekla
mne sa nazor krestanstva vobec nepaci,zvierata maju tiez podla mna dusu,o tych sa nikde nic nehovori,podla mna je vyzera smrt tak,ako ked v noci tak tvrdo zaspite a nic sa vam nesniva,a nic o sebe neviete,proste "nic"
Tak tato tema ma dost zaujima ja si osobne myslim ze ked zomrieme nasa "dusa" este nejaku chvylku ostane na zemi aby sa rozlucila s najblizsimi mozno a potom ze prejde dusa alebo ta energia tym tunelom kde je na konci svetlo a tam ze ho caka niekto kto rozhodne co bude dalej neviem to si myslim ja, ludia studuje tu niekto psychologiu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a z casti vysielacia a primacia ale len energia hmoty
mozno aj teraz si uz ale 5 zivot a zpredchadzajucih si nic nepamatas- lenze stoho vypliva ze teraz si uplne druhe JA, pretoze mas iny mozog a v mozgu je aj povaha cloveka,
nebo a peklo nie je... dojdes do neba a ako zistis co si a ako sa uvedomis bez mozgu telesneho? dusa neexistuje je to len zavedeni pojem krestanstve na vysvetleni odchodu z tela, pritom nic mimotela nieje ajked mozog je taki vysielac signalov ...