Ahojte.. Som dievca asi ako kazde ine, mam zachvilu 16 rokov, mam vela priatelov, mala som uz aj nejake tie vztahy, proste normalka. Ide mi vsak konkretne o jedneho kamarata, ktoreho poznam uz treti rok. Vzdys a mi velmi pacil, pokukovala som po nom, prit
Začalo to tohto roku vo februári...Bozkávala som sa na lúke s najlepším kamarátom... a neviem.. odvtedy sme mali veľmi divný vzťah... mala som ho rada...no nevedela som, či ho ľúbim... pripadala som si ako šľapka.. no po čase sa to ujasnilo...a neviem... neskôr sa mi on priznal, že ma miluje... a tak...odvtedy sme spolu
@courtneylovegrunge prečo by mala byť fake? Nenapísala nič v zmysle ankiet napr. zo včera Moze ma mylovat??? alebo Som tehotna?... ak vieš o čom hovorím
@beuska17 , neviem prečo by si si mala pripadať ako kurva , veď to je uplne normalne že si spolu rozumiete ...a bozky patria k tomu ...a fyzicke aktivity ? ...no veď pokiaľ to su len bozky tak pohoda ...a keď bude aj niečo viac tiež to je ok ...len všetko s rozumom aby potom nebolo zle .... tak nech sa darí /inač chlapcom ide furt tak viac menej hlavne o tie fyzicke aktivity /
@courtneylovegrunge nauč sa rozoznávať, čo je fake a čo nie je... Nemyslím, že niekto, kto si dá foto do profilu je fake... a ktomu sa nepýtala nič, čo by sa dalo pokladať za fake...
presne tak, normalne, ked sa budete najblizsie bozkavat, spytaj sa ho, ci by s tebou nechcel tvorit normalny regulerny par. vtedy na to bude aj vhodna doba a ani to nevyznie trapne.
ahoj podla mna sa ho nemáš prečo hanbiť, (ste kamarati už dlhu dobu, obaja sa dobre poznate ) a narovinu sa ho to spýťaj teda.. nemusíš priamo na rovinu .. stačí keď mu to naznačís potom je na rade ako sa zachová on .. veľa šťastia nech vám to vyjde
Nechaj tomu voľný priebeh a ani sa nenazdáš a už budete spolu chodiť. Podľa mňa on to tak isto cíti ako ty.A pokiaľ vydržíš zostaňte ešte nejaký čas pri tom bozkávaní až kým si nebudeš istá jeho citmi.
podla mna by si sa s nim mala porozpravat.....ja mam ties naj naj kamosa po siestich rokoch co sme sa nevideli nam to ostalo....ale o sa strasne zmenil a neviem ci to tak nazvat ale zalubila som sa donho teda mam ho racej ako len kamrata...nieco medzi tim.....ale slubili sme si ze sa nebudeme klamat tak som sa mu priznala ale nic s toho neni ...ale nakoniec som aj tak rada ze sme len ty naj naj kamosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uz soom chcel napisat ze fake
@beuska17 fake!
zase (ach) fake!
Začalo to tohto roku vo februári...Bozkávala som sa na lúke s najlepším kamarátom... a neviem.. odvtedy sme mali veľmi divný vzťah... mala som ho rada...no nevedela som, či ho ľúbim... pripadala som si ako šľapka.. no po čase sa to ujasnilo...a neviem... neskôr sa mi on priznal, že ma miluje... a tak...odvtedy sme spolu
@iiwanushqa to ti gratulujem dufam ze dopadnem podobne..
sú 2 alternatívy:
1.) buď ťa ten chalan len využíva na tie "fyzické aktivity" a nič viac
2.) alebo ťa miluje ale na nič viac sa nezmôže, lebo sa mu to možno páči tak ako to je..
inak zaujímavé, že vždy sú to tí *najlepší kamaráti* ČO? hehe
@courtneylovegrunge prečo by mala byť fake? Nenapísala nič v zmysle ankiet napr. zo včera Moze ma mylovat??? alebo Som tehotna?... ak vieš o čom hovorím
čo má foto v profile spoločné s fake-om?
a si myslím že ona má ústa aby mohla okomentovať ak by sa jej nepáčilo
nemusí za ňu hovoriť niekto kto sa bojí vôbec ukázať svoj ksicht
btw vitaj na birdzi, snad sa ti tu bude pacit☺