Ty kokos, fekáltémy sú dnes asi v móde ako pozerám... táto už aspoň nie je tak humusácka.
A k otázke - nie, nestalo sa mi to a dúfam, že ani nestane. Každopádne nikdy nehovor nikdy, nie som jasnovidec aby som mohol jednoznačne povedať NIE, nikdy sa mi to nestane
xperiax, sa nehovorí ..., ale mamka!
že posrala? to by bolo pre mňa lepšou možnosťou:/ meheh, iba doma sa mi podarilo , naposledy na silvestra teraz , no inak je to u mňa fenomén, že som ešte nepustila do gačí
sak kazdemu sa sem tam moze stat takato katastrofe, i ked v 18 by sa uz mozno nemalo, vsak leitho , ale ktovie, mozno v 70 sa pokazi zvierac a bude to jak, ked som robil este len prve kroky a vrasky mojim tatkovcom..
@leitho ,tvoje blogy fakt stoja zato...
a musela som dať poslednú možnosť,lebo iná mi nesedela...
ale rozhodne netvrdím,že sa mi to nikdy nestane...aj keď dúfam,že nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nie je to clovek?
to akože si vysrala 50 hektárové hovno?
A k otázke - nie, nestalo sa mi to a dúfam, že ani nestane. Každopádne nikdy nehovor nikdy, nie som jasnovidec aby som mohol jednoznačne povedať NIE, nikdy sa mi to nestane
že posrala? to by bolo pre mňa lepšou možnosťou:/ meheh, iba doma sa mi podarilo , naposledy na silvestra teraz , no inak je to u mňa fenomén, že som ešte nepustila do gačí
a vy čo ste hlasovali za poslednú možnosť, nikdy nehovorte nikdy
ach, chyba mi tvoja tvorba
tak teraz som sa skoro posrala od radosti
a musela som dať poslednú možnosť,lebo iná mi nesedela...
ale rozhodne netvrdím,že sa mi to nikdy nestane...aj keď dúfam,že nie