totálne ma nasrali a vyzývam kohokoľvek, kto je macher machrov a prebúra celý internet, a nájde možnosť, ako pozrieť priamy prenos z hokeja, dostane zipporinu cenu! nie nobelovu, ale zipporinu!!!
yay tak, nečítal som to poriadne, sry... to slovko geoochrana mi ušlo... skús vyhľadať stream nejakej "bohatšej" televízie alebo nejaké slovenské proxy (ale to som ešte neskúšal)
anuška, o tie svoje som už prišla, vďaka návalu idiotov, nás zrušilo... off air, eraser diky, nejde nič z toho, hoci tam je toho dosť na výber, to danish mi vôbec nešlo
husteeska, neviem s tým vôbec čo, skúsim to adobe nainštalovať si aspoň
hej, tomáše, len rozhlas je pre LOSVENSKO, nie pre itáliu!
tak si najskôr pustím neila, na upokojenie, už ma to všetko fakt sere... idem mu vyznať lásku...
to bolo k téme a nie k tebe, a neviem čo som si u teba posral, napísala si to tak ako keby si pre mňa niečo znamenala alebo čo, spämetaj sa dievča svet ti neleží pri nohách... To že píšeš otrasné blogy, a články je objektívne hodnotenie tvojej produktivity ktorá sa nedá pokladať za schopnú, jedine tak do školského časáku....... pa pa
ten schizofrenik sa už strašne zosmiešňuje, keby som bola taký blbeček ako on, skopírujem sem všetky jeho urážky na mňa, nech sa každý zasmeje... stále o tom istom, súdiť, či závidieť, this is the question... presne takých tupých ľudí poznám na Slovensku najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
?
MACHRI KDE STE KED VAS CLOVEK POTREBUJE
NA PRE TýCH čO NIE Sú NA SLOVENSKU
» www.ustream.tv/channel/eurohd...
PO MAGYARSKY ALE NEVA, VHYRáVAME DO... čAUTE ZBOOHM :d
žiaľ, dobrých slovenských proxy serverov je málo (aspoň o nich neviem) a keď nepôjde tento, tak o inom neviem
a ešte skús tuto » www.livescorehunter.com/Live-Streaming-...
diskriminujú macistov
tak som si zapol ten maďarský
pred chvíľou tu bola spolubývajúca, že či vypnem tých madarov navždy ja
alebo ona navždy vypne mňa
poteší
Ľudia, šak pustite si Slovenský rozhlas cez internet, tam máte naživo "Rádio Slovensko" a tam by mal byť komentár naživo hokej - » www.rozhlas.sk
Ak chcete aj obraz, tak si kľudne pozrite zahraničnú stránku, ale BEZ ZVUKU a zvuk si pustite Slovenský rozhlas 1 - Rádio Slovensko
NEZABÚDAJTE, nie len STV ale aj Slovenský rozhlas vysiela všetky slovenské hokeje!
husteeska, neviem s tým vôbec čo, skúsim to adobe nainštalovať si aspoň
hej, tomáše, len rozhlas je pre LOSVENSKO, nie pre itáliu!
tak si najskôr pustím neila, na upokojenie, už ma to všetko fakt sere... idem mu vyznať lásku...
Slovnaft Extraliga (4. zápas finále 1. hokejovej ligy)
asi zo zaznamu
Jedine zive slovenske vysielanie hokeja z Majstrovstiev je iba cez Slovensky rozhlas (bez obrazu, iba zvuk)
"Slovensko" ->
a tam
MP3 - 128 kbps
alebo
Ogg Vorbis - 128 kbps
tak ti ani jedno z toho nejde?
pokial ja viem, tak skoro vsetky radia (slovenske) vysielaju pre cely svet.