Pôst je obdobie, v ktorom si človek dobrovoľne úplne alebo čiastočne odriekne jedlo, alebo iné pôžitky. Pôst je väčšinou motivovaný nábožensky, ale v prenesenom zmysle sa tak môže označiť aj protestná hladovka.
kto chce dodržiava, kto nechce nedodržiava...
aj Ježiš Kristus povedal, "Kto chce uveri vio mňa, kto nechce neuverí."
je to take jednoduché, nikto nikoho, nikde a nič nenúti robiť a dodržiavať....
Po odhalení chyby v softvéri OpenSSL boli servery nadácie Wikimedia Foundation aktualizované. Ako preventívne opatrenie, boli používatelia nútení sa znovu prihlásiť pomocou novej zabezpečenej verzie softvéru. Hoci nie sú žiadne dôkazy o vniknutí do serverov alebo strate používateľských dát, Wikimedia Foundation odporúča všetkým používateľom zmeniť heslá na zaistenie maximálnej bezpečnosti svojich účtov.
Neplatný nadpis
Požadovaný nadpis bol neplatný, nezadaný, alebo nesprávne odkazovaný z inej jazykovej verzie Wikipédie. Mohol tiež obsahovať jeden alebo viac znakov, ktoré nie je možné použiť v nadpisoch.
no tak to je pre teba dobré, aspoň máš obohatenú knižnicu o rozprávky...
a že veríš na Ježiša ako ateista?
veď ja tiež verím že si s tebou píšem a nikdy som ťa osobne nevidel :-S
ja mám tiež pôst len nie od sladkosti ani ničohopopodobneho proste keď sa mám postiť tak som si vzala veľmi dôležitú vec ktorej som sa zriekla... a neľutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj Ježiš Kristus povedal, "Kto chce uveri vio mňa, kto nechce neuverí."
je to take jednoduché, nikto nikoho, nikde a nič nenúti robiť a dodržiavať....
tvoj odkaz:
Po odhalení chyby v softvéri OpenSSL boli servery nadácie Wikimedia Foundation aktualizované. Ako preventívne opatrenie, boli používatelia nútení sa znovu prihlásiť pomocou novej zabezpečenej verzie softvéru. Hoci nie sú žiadne dôkazy o vniknutí do serverov alebo strate používateľských dát, Wikimedia Foundation odporúča všetkým používateľom zmeniť heslá na zaistenie maximálnej bezpečnosti svojich účtov.
Neplatný nadpis
Požadovaný nadpis bol neplatný, nezadaný, alebo nesprávne odkazovaný z inej jazykovej verzie Wikipédie. Mohol tiež obsahovať jeden alebo viac znakov, ktoré nie je možné použiť v nadpisoch.
a čo akože povedal, lebo On toho dosť narozprával...
no tak to je pre teba dobré, aspoň máš obohatenú knižnicu o rozprávky...
a že veríš na Ježiša ako ateista?
veď ja tiež verím že si s tebou píšem a nikdy som ťa osobne nevidel :-S