Predpokladám, že mnohí to nepozerávate z rôznych dôvodov (je to nudné, strata času, pre staré babky a pod. - ok, ale myslím, že každý vie aspoň o čom to je, tak moja otázka znie: Koho by ste si pozvali vy a prečo?
@tikalok inac toto som chcel povodne napisat a ako dovod som chcel uviest ze by som chcel vidiet ako by to tam potocila sama si to moderovat a hrat prekvapenu
@tosom a ja som dnes mala pocit ze mne jebe pocuvaj, pms si ale vygoogli to sa ti este v kooperacii so zenami velmi zide. zvlast ked si nasu psolednu hadku zhodil na moje VTEDY NEEXISTUJUCE kramy
@ssnehulienka áno, sniežik, ja viem čo je PMS . Ale keďže si ma atakovala skratkou a ja som bol v koncoch, vymyslel som si vlastnú skratku a myslel som si, že budem pán .
No hento čo si mi vtedy písala to nebolo ani PMS . To bolo chvíľové posadnutie diablom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nepacilo by sa mi, keby ma ludia tahali do telky
ale možno pár ľudí, ktorým by som potom pekne vynadala a poďakovala sa že ma naučili že ľudia sú svine.
ale hentaké, že vídavam človeka denne a zavolám si ho do telky, to je na hlavu
alebo radšej nie
ty čo si dneska nejaky podozrivo empaticky?
Sám neviem. , tbh.
vfg
neviem . Zaútočila si na mňa skratkou, tak som si vymyslel vlastnú a vytrel som ti zrak.
No hento čo si mi vtedy písala to nebolo ani PMS . To bolo chvíľové posadnutie diablom.
tomo a ty si retardovany? to co som tvrdila vtedy, to si stale myslim...
Bolo to niečo o nenávisti, vražde, brutálnych znásilneniach mongolcov a iné rasistické a homofóbne poznámky. To keby nahlásim, tak už sedíš v base
Ale fakt, nemám tam koho pozývať