nepáči sa mi keď sa chlap oseba stará, ale páči sa mi keď vyzerá dobre dobre ale neznamená, že musí mať na sebe 300ton svaloviny, to je skor humus, proste keď je tak normálne vyrysovaný, ale skôr z nejakého športu/inej aktivity ako potenia sa v posilke
ja vobec nechapem preco tolko ludi gym neberie ako sport...
A inak zeny, co vobec nesportuju sa mi velmi malokedy pacia alebo viem, ze o nie dlhu doby by sa mi uz nepacili xD
Osobne nemam nic proti vyraznejsie vysportovanym zenam
páči sa mi, keď má nejaké obrysy na tele, ale nie zas priveľa... nech to vyzerá prirodzene... je fajn, keď sa chalan o seba stará, ale nie, že má radšej fitko, ako mňa
nepacia sa mi svalnate zeny, je to nezenske..
pacia sa mi take co maju cicky dobre a rit tiez.. v ziadnom pripade nemoze byt uple chuda to je tiez nechutne.. uplne normalna postava..u niektorych zien aj 3-4-5 kil naviac ked maju absolutne nevadi, este lepsie tak vyzeraju
mne sa páči postava asi taká, akú majú väčšinou mladé baby. že ani nič nerobia ale sú ešte pevné. a to treba potom už udržovať ale proste žiadne svaly. a na chlapoch sa mi páčia svaly ale len také jemné. akože na takého vymakaného sa tiež rada pozrem ale z praktického hladiska by mi vadilo, kebyže tak veľa času trávi v posilke
vysportovane ano, nech sa nic netrasie, ale zasa nie take velke oblacikove svaly, ze vyzera, akoby bol naliaty vodou a keby som pichla spendlikom tak sa vyleje...
vacsinou ked niekto nic nerobi, tak nie je dost pevny. mam rada ludi, co sa venuju cely zivot vo volnom case poctivo nejakemu sportu...okrem cisteho fitka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tanecnici maju naj postavy
A inak zeny, co vobec nesportuju sa mi velmi malokedy pacia alebo viem, ze o nie dlhu doby by sa mi uz nepacili xD
Osobne nemam nic proti vyraznejsie vysportovanym zenam
pekáče nie nie nie
pacia sa mi take co maju cicky dobre a rit tiez.. v ziadnom pripade nemoze byt uple chuda to je tiez nechutne.. uplne normalna postava..u niektorych zien aj 3-4-5 kil naviac ked maju absolutne nevadi, este lepsie tak vyzeraju
napr. Hiddlsko vyzerá byť dosť chudý a pritom je vyšportovaný len a len pekne!
vacsinou ked niekto nic nerobi, tak nie je dost pevny. mam rada ludi, co sa venuju cely zivot vo volnom case poctivo nejakemu sportu...okrem cisteho fitka...
ale ako cas pokrocil, pekne vypracovane rucky su krasna vec
kulturisti už proste ee.