Baby, nieste tu niektoré, ktoré si chcete formovať postavu na leto? Či už diéty alebo cvičenie, keby nás do toho ide viac a podporujeme sa a píšeme si nejaké tie pokroky išlo by to lachšie si myslím Motivácia je základ!
@demoniqangel tak to máš asi pravdu ja síce študujem ešte na strednej, ale napríklad vždy si idem rada zabehať po učení, úplne mi to prečistí hlavu, je to zdravé a ešte aj sa mi dobre spí potom..a tá polhodinka-hodinka cvičenia za deň sa myslím že ešte dá tolerovať
@buchtolapka nie nie, niesom Našťastie som ,,odjakživa,, celkom chudá, len sa snažím rysovať postavu cvičením, a prišlo mi celkom fajn skúsiť do toho zatiahnuť ešte niekoho @sugy1 tak to už hej
@sabnacke úplne súhlasím.., keď sa raz niečo páči mne tak neriešim ostatných
@husky ja som už spomínala že som chudá a nemusím nejako postavu riešiť, ale chcela som sa len spýtať či niektorá baba do toho nepôjde tiež.. (pravidelné cvičenie) ja cvičím už polroka a nerobím to koli postave ale koli tomu že ma to proste baví a vyrysované telo? to už je iba plus..
@nenay tak akoze uz som si aj zvykol. Viac ma trapi, ked vidim tych trenerov a jake bludy zakaznikom rozpravaju a co im davaju robit. Tam je to uz smutne.
@husky toto vzdy vsimam, ze v posilke sa tak v marci objavi vacsie mnozstvo zien a potom okolo juna to ustupi a este samozrejme na novy rok
@kittan ja len že ženy, ktoré vedia stavať aj na iných vlastnostiach sa nemusia zameriavať na to, čo sa chlapom páči (čím nehovorím, že sú to tučné lemry). pravda, u niektorých je postava bohužiaľ jediná cesta...
jj pre telo je najlepšie nan celý rok jebať a potom pred letom ho ničiť dietkami alebo množstvom pohybu na ktoré nie je zvyknutéa keď si zvyne tak ho potom zvyšok roka nebude mať....
@lawey keď už chceš poučovať tak si najprv prečítaj komenty, nech aj vieš o čom konkretne sa bavíme, cvičím už polroka, takže som začala ešte v zime, a už to tu píšem asi 3x snažila som sa zistiť či tu niesu nejaké baby čo by chceli začať tiež, lebo pred letom je aspoň silnejšia motivácia pre niekoho kto nevie začať cvičiť, už len kôli ,,plavkovej sezóne,, sia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
túto postavičku mi niekto kúpte, ani nemusíte na leto
@sugy1 tak to už hej
to je take tradicne, vonku sa otepli nad 10 a zeny uz riesia postavicku na leto...co takto sa udrziavat vo forme cely rok?
@husky ja som už spomínala že som chudá a nemusím nejako postavu riešiť, ale chcela som sa len spýtať či niektorá baba do toho nepôjde tiež.. (pravidelné cvičenie) ja cvičím už polroka a nerobím to koli postave ale koli tomu že ma to proste baví a vyrysované telo? to už je iba plus..
@husky toto vzdy vsimam, ze v posilke sa tak v marci objavi vacsie mnozstvo zien a potom okolo juna to ustupi a este samozrejme na novy rok
Ja by som do toho šla... Sama sa do toho nedokopem a nemám veľmi pevnú vôľu . Tak by bolo fajn keby niekto sem tam povzbudil