Počul už niekto o tom?
Je to vlastne projekt, kde posielate a dostávate pohľadnice z celého sveta. Veľmi rada by som sa do ňho zapojila, ale bojím sa toho, že tam musím dať adresu. Je pravda, že ju uvidí len ten človek, ktorý mi bude posielať pohľadnicu a
pokiaľ viem, tak je to dosť spoľahlivý projekt, vždy to generuje tvoju adresu len tomu človeku, ktorý ti má daný pohľad poslať, takže ju nevidia všetci.
zo slovenska je zatiaľ okolo 1100 členov, z česka vyše 12 000
Ja som už pomaly rok členka a je to super tvoju adresu dostane len človek ktorý si ju vygeneruje a má ti poslať pohľadnicu, ale to zistíš až keď si nejaké nájdeš v schránke napr. mne dnes prišla zo Singapuru a Japonska, včera z USA a Ukrajiny, minulý týždeň tiež nejaké ale musíš byť aj ty aktívna, keď prestaneš posielať, aj tebe prestanú chodiť kým znova nepošleš
@2 nemáš sa čoho báť, adresu má len ten kto ti posiela
Som tam tiež a poslala som len pár pohľadníc, ale moja sesternica posiela nonstop a už ich má asi 100 alebo 200
Som zapojený.
Postcrossing je niečo, čo som si zaľúbil hneď na prvý raz. Toto fórum ma veľmi potešilo, že evidentne existuje určitý záujem o zábavu tohoto druhu.
Jedna pohľadnica ťa vyjde na 1€ mimo EU, ale to už asi vieš.
Či môže byť podaná tvoja adresa tretej strane? Ťažko povedať. Povedzme si však úprimne, tí čo potrebujú tvoju adresu ju už majú. Preto si nemyslím, že si nejako aj pohoršíš, keď sa na postcrossing.com spoľahneš. Stojí to za to rozhodne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
zo slovenska je zatiaľ okolo 1100 členov, z česka vyše 12 000
Mimochodom, pohľadnicu ti nebude posielať práve človek, ktorému si ju už poslala, ale ďalší náhodne vybratý
Kľudne napíš TS ak máš otázky ešte
Som tam tiež a poslala som len pár pohľadníc, ale moja sesternica posiela nonstop a už ich má asi 100 alebo 200
Postcrossing je niečo, čo som si zaľúbil hneď na prvý raz. Toto fórum ma veľmi potešilo, že evidentne existuje určitý záujem o zábavu tohoto druhu.
Jedna pohľadnica ťa vyjde na 1€ mimo EU, ale to už asi vieš.
Či môže byť podaná tvoja adresa tretej strane? Ťažko povedať. Povedzme si však úprimne, tí čo potrebujú tvoju adresu ju už majú. Preto si nemyslím, že si nejako aj pohoršíš, keď sa na postcrossing.com spoľahneš. Stojí to za to rozhodne.
(kukláči mi ešte nenabehli do domu (; )
a @Alex458 napísala len pravdu