Haha...tak na mojej posteli je mrte veci ...postel je nieco co skratka vsetci co su u mna miluju ....ono mam manzelsku momentalne a tam 3 paplony, 3 podusky, teraz gitaru (elektrika, spaniela) mam tam gate, mobil niekde, 2 plysaky , macku a knihu
Ja mam klasika madrac, paplon. deka dokonca dve jednu pieblu jednu hnedu. a potom prikrivka a vankus a hlavnica. a to je vsetko a teraz tam mam aj garnizu polozenu a potom slipy, penazenku kluce mobil a pouzitu vreckovku. Ale to zmyzne ako pojdem spat
Dva noze, book, penazenka, noznicky, dve flase, ladicka, zapalovac, dvd krabicu, ponozky, azbuku, navod na oblivion a ja som este na nej aa cokolada...
v noci (ked spim doma) tam mam: plachtu, perinu, vankus, tri male vankuse (1 s obrazkom trojskeho kona, druhy s nasitym macikom od kamaratky a treti ovalny z Turecka) a plysovu ovecku
ked doma nespim alebo cez den: tri male vankuse vyssie spomenute a plysovu ovecku - plus pripadny iny bordel:p
ja tam mam prehoz(taky pekny s cinskymi ornamentami ,potom paplon,vankus,hendmejd psika bez noh,asi 20plysakov a to v com spavam-cervene pyzamove nohavice a tricko Exploited
ja tam mam ....hmm..... vankus - jeden velky, vankuse - dva mensie oranzove, blankosku alebo inak deku, pod vankusom pyzamo - ruzove 3/4 teplaky a biele tricko s ramienkami, plysovy maco - Šaňko a pssst.... mam tam aj denník =D( medzi madracom a postelnym ramom)
ja tam mam dva velke vankuse a jeden maly srdieckovy, ktory si davam pod hlavu opacne ako je tvar srdca, lebo mi to vyjde pekne obopinajuc krk neviem, ci ma niekto chape a sem tam plysaka ak nahodou nie je na stole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Hm..co tam mam ja?tak v tejto chvili more plysakov,Riska,vankuse,oblecenie ktore som rano vyhadzala zo skrine a paplon a mobil..a to je asi vse
18 : Aj mne sa zda
vankúš
menší vankúš
ešte menší vankúš /fakt!/
paplón
TV program
krém na ruky
plyšáka od drahého
všetko čo zo seba vyslečiem hodím na posteľ a potom vždy večer tú kopu hodím k posteli aby som ju tam ráno mohla opäť vyložiť.
A každú sobotu si ju upracem a od nedele začínam nový cyklus
len ja tie veci nehádžem na zem, ale na stoličku. od polky týždňa už aj na stôl, lebo stolička je plná
ked doma nespim alebo cez den: tri male vankuse vyssie spomenute a plysovu ovecku - plus pripadny iny bordel:p
pred spanim to skonci na zemi a zajtra zas obmena inych kusov oblecenia..taska s inym obsahom..ine papiere..jednym slovom..iny bordel ..