@6 no tak to byva chlap neda dopustit na mamu...podla mna rovnake by to bolo keby byvaju u vas a tvoj otec by bol rovnaky na neho, to tak byva...najlepsia volba je si najst vlastny byt
ale tebe to vadi nie? tak mu to povedz, ak si este nepovedala... ale myslim si, ze sranda sa da robit ovela "slusnejsie"... a priatel by sa ta jednoznacne mal zastat, ak si nemysli to iste, co jeho mama.
tak je to sice jeho matka, mozno si to ona neuvedomuje ani , ale ked si to povedala chalanovi jednoznacne ze by jej mal najprv slusne dohovorit, a ked nie on, tak vlasten kto iny ?..tak je zbabely
môj chalan sa zachoval jednoznačne. Vedel, že keby som sa ešte niekedy videla s jeho mamou, tak by sme si na 100% skočili do vlasov a odvtedy robí všetko preto, aby sme sa nestretli
jalen duufam ze moja buduca "svokra" takaaa nie je.... marnost sediva ja by som ju tam asi na mieste zabila... a keby ma moj priatel neobrani a nieoc jej nepovie tak by som zabila aj jeho..ale az po "svokre" no urcite to nie je normalne a nema si to co dovolovat...nech sa kukne na seba a ku ma rit, na to ci ma kilo pigmentu a nic ine nerobi len sa griluje na slnku a nech sa kukne do zrkadla a zbada ze ona uz davno tiez nie je ziadna láňka...truba jedna stara...
*18 ale ja sa jej vyhybat nemozem.. raz sme u nas..ale v 3izb.byte to nie je bohvieco, inokedy-vacsinou sme u nich,kedze ma sam izbu.. a ak sa mam za neho raz vydat, budem sa s nou stretvata..predsa sa pred nou nemozem ukryvat..donekonecna..
inak na tu alergiu nemozes zobrat ani betakaroten? .. asi nie.. ale co takto reagovat nabuduce ked bude mat nejaku blbu poznamku? dat jej trosku najavo, ze ti to vadi, ak na to este neprisla... alebo by sa s nou mal porozpravat tvoj priatel... rieseni je viacero.
zasmial by som sa co ineho? Zavidi svojmu synovi. Ona uz urcite nie je mlada ked sa vecer naje tak jej hned vsetko bdue vydiet. Prote si to nevsimat. a ked bude mat taku pripomienku tak jej len povedat:"ano mamicka, aj my ta mame radi" a potom moze byt aj taky dovetok:"a uz by bolo dobre keby si cusala." Jednoducho si s nej utahovat co ineho. ale to by mal tvoj chlap ale aj ty mozes.
ale nemozes byt s nou stale za dobre... (trosku si protirecim, lebo ja som sa tiez so "svokrou " este nehadala)... ale ved ked ma rozum, tak by ta mala pochopit ako sa citis a prestat s tym..
ona asi ani len netusi,ze mi tymi recami ublizuje a ze ja vnutorne trpim a obvinujem draheho,ze si ma ani nezastane.. ona to nevie proste.. a ja jej to nepridem povedat,ze viete teta, tymi recami mi ublizujete.. na to som moc makka
no neviem, je to na povazenie, ked je k tebe takto .. bez obalu povedane ... netaktna, drza , hruba a trapna... co bude robit ked sa vezmete ??? To si ziada razantne riesenie ... prediskutuj to s priatelom, a ked sa to neskonci, caka ta v manzelstve peklo v podobe svokry na zabitie ... to uz radsej rozchod, mojim rodicom otcova mama nicila manzelstvo do mojich 14tich ... a potom sme s nou obmedzili kontakty, ale bola to taka krava ze sa cudujem, ze nasi vydrzali ...
no tak asi by som sa na to reagowala tiež nejakou protiwnou poznamkou na nu ale ak ti je to wažne neprijemnee tak powedz priatelowi nex sa s nou porozprawa ak sa jemu nexce ta nejako obraniť tak sa s nou o tom porozprawaj o tom sama či by si nemohla odpustiť tie jej "wtipne" poznamky
toto ti vazne hovorii?aj keby to nebol tvoj pripad....ta zena je asi narusenaa,neviem co tym chce dokazat,ale toto by som si nenechala,ani kebyze nadmerne milujem svojho priatela.nech sa staraa o seba
a priatel by si ta mal branit,inak je len maminkin maznacik a posero
podľa mňa by sa on mal s maminou o tom porozprávať a vysvetliť jej, že sa ty cítiš blbo a ak mu to nedochadza popros ho o to sama. škoda skaziť vzťahy...
Mama ma síce vychovala ale s frajerkou chcem prežiť zvyšok života takže by som si ju jednoznačne zastal aj za cenu toho že by som sa možno nadobro pohádal s mamou...
mala som chalana a jeho mama strašne žiarlila že sme spolu chodili, nemohol mi dat ani pusu pred nou a pred mojou mamou sme sa mohli kludne aj poje...t no to je jedno. jej to nevadilo ale jeho mame vsetko..trvalo to 3 roky, ja som si povedala ze neustupim no nakoniec som ustupila, lebo on mal zasiahnut do toho vsetkeho tiez ale nezasiahol ona ma slovne napadala za vsetko bolo toho dost vela na mna. aj tak nemam klud on mi dlzi peniaze lebo ona mu nikdy nedavala a ked sme sli von mal byt o 9 doma pritom mal 19 rokov, a ked sme sa rozisli bolo jej jedno kde je a aj kolko dni tam je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja len chcem vediet, ako by v takejto situacii reagovali ini chalani..
ta moja "svokra" je ale tiez nejaka divna.. nemam ju moc v laske...
vies, moj drahy hovori, ze je to zo srandy.....................
len to je lahko pisat "mamu skrotit"
ja sa pytam, ako by to zvladli ini chalani?
co by spravili? povedali? hm?
*23 si ma rozosmial.. tak nejako to chce riesit aj moj priatel.. proste vtipnou pripomienkou jej odpovedat
ale chapte ma, bude to moja svokra a ja ju mam rada, preto si to s nou nechcem rozhadzat..
ona asi ani len netusi,ze mi tymi recami ublizuje a ze ja vnutorne trpim a obvinujem draheho,ze si ma ani nezastane.. ona to nevie proste.. a ja jej to nepridem povedat,ze viete teta, tymi recami mi ublizujete.. na to som moc makka
a priatel by si ta mal branit,inak je len maminkin maznacik a posero
ale mamy chalanov su horsie.. tomu ver.. nechcu, aby im ich dievcata ukradli.. takze sa nemas coho bat.. jedine,ze by si si zacal s chalanom