Ahoj.ktra z tychto dvoch skol je lepsia,poprilane nejake lepsie kosicke gymko.teraz som osmacka(ale chcem 4rocne gymko) som naucena ucit sa pravidelne,priemer mam 1,0 a budem dochadzat vlakom
1. Srobarka a postova su ak sa nemylim, najlepsie gymka v kosickom kraji, 2. Ako srobarcan je tazke povedat ktora skola je lepsia.. podla hodnoteni je postova #1, ale co mam kamaratov na postovej tak tvrdia ze to tak vobec nie je..
Tak Poštová je najlepšie gymnázium v Košiciach a aj na Slovensku a Šrobárová je druhé najlepšie gymnázium v Košiciach.. Ale ja by som určite nešla na Poštovú.. Chodia tam len tí najmúdrejší a aj oni majú trojky.. Musela by si sa učiť po nociach.. Šrobárka je tiež dosť ťažká ale je ľahšia ako Poštová takže určite Šrobárka zbytočne sa vkuse učiť dejepis, biológiu...
šrobárka má krajšiu budovu ...inak poznám veľa ľudí z oboch škôl a podľa toho čo mi hovorili, učenie sa po nociach je prehnané. učenie sa po nociach je možno tak na IB programe na GJH v Bratislave, inak sa to dá zvládať v pohode. očividne vyberáš medzi dobrými školami, tak možno zabehni na dni otvorených dverí alebo tak
@marleymt moj nazor je ze DOD nepoda objektivne info o skole, len sazi sa oblbnut zaujemcov a pravda sa dostavi az v septembr, ale to je asi na kazdej skole tak
@nexo999 to je pravda, ale minimálne si môžeš pozrieť interiér tej školy, popýtať sa študentov, ktorí na nej študujú (a tí ti často krát povedia úprimne keď sa ich len tak na chodbe spýtaš)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov