Chcel by som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s odborom Poštové technológie a služby na Zilinskej univerzite. Vyzera to celkom zaujimavo, az na to, ze neviem, co konkretne obsahuje harmonogram studia. Nepoznate niekoho, kto tam studuje?
tu máš aj predmety...osobne by som tam nešiel pretože mám už z fyziky traumu ktorú som nadobudol na MTF-ke. plus tam máš aj programovanie nejaké základy...
mne to prijde ťažší odbor ako logistiku ktorú študujem ja.
Dakujem za pomoc a inak je to tam lahsie ako na STU, napr. Ako na FEI STU, kde na Aplikovanej informatike vyhadzuju vela ludi na fyzike a programovani?
Mam nejake zaklady z Pascalu, s matikou samozrejme ratam a fyzika tiez nie je take zlo, i ked na VS je to ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie/pla...
tu máš aj predmety...osobne by som tam nešiel pretože mám už z fyziky traumu ktorú som nadobudol na MTF-ke. plus tam máš aj programovanie nejaké základy...
mne to prijde ťažší odbor ako logistiku ktorú študujem ja.
Dakujem za pomoc a inak je to tam lahsie ako na STU, napr. Ako na FEI STU, kde na Aplikovanej informatike vyhadzuju vela ludi na fyzike a programovani?
Mam nejake zaklady z Pascalu, s matikou samozrejme ratam a fyzika tiez nie je take zlo, i ked na VS je to ine.