fakt by sa tu mal niekto ukludniť a nezačínať každú reakciu s "pi" .neznášam ked sa človek niečo opýta a nájde sa niekto negramotný kto vysvetluje reakciu nadavkami..lawey
@lawey vidim ze gramatika je tvoja silna stranka potom tu hovor o blbych ludoch.. preto som sa to opytala tu lebo neverím že nikto nikdy neposielal nejaký kus handry poštou..
a ano hladala som aj na "ujovi gúglovi" aj stranku posty som na vaše počudovanie navštivila, ale tam píše ze 3,50€ a minule som platila 2,80 ale boli to ine rozmery.. fuck this shit
@maskosknedlikom áno priznávam v gramatike mám isté resty, ale keď som ptorebovala doporučene na dobierku poslať list, tak dvoma ťukmi na internete (presnejšie googli) soms a dozvedela potrebné informácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ujo gúgel ti to nájde do pekl.a! krasne v tabulkach to máš! a všetko!
neni za, dpč
@lenkaska1 preto som dala google lebo aj keď je človek blby a nenapadne ho ist na stranku svk pošty tak ho to tam dovedie
a ano hladala som aj na "ujovi gúglovi" aj stranku posty som na vaše počudovanie navštivila, ale tam píše ze 3,50€ a minule som platila 2,80 ale boli to ine rozmery.. fuck this shit
@drobec186 jéžiš mária stačí zatagovať