Mate niekto skusenosti z vychadzovanim na pol roka resp.po zimnom semestri? Prestala som chodit do skoly (stu) a nakolko sa blizi februar kedy by ma mali vyhodit,chcela by som zistit co mi dojde v papieri zo skoly - ze preco ma vyhodili. Dakujem!
aj, lebo im je jedno či chodíš do školy alebo nie.. ale keď neprídeš na skúšky je to to isté, akoby si ich nespravila - čiže si nesplnila podmienky štúdia
@simca445 ja ti iba poviem, ako to mal kamarát na TUKE, neviem ako to je u vás... normálne keď tam nechodíš, tak máš veľa absenčiek, alebo nemáš dostatok bodov, takže nedostaneš ani zápočty, čiže je to to isté, ako keby si tam chodila, ale neučila by si sa... niečo mi hovorí, že ťa vyhadzujú až na konci šk. roka a nahlásiť sa na úrad práce musíš až v lete
ja som odišiel cca po 2 mesiacoch zo školy, v novembri. Jednoducho som prišiel na študijne povedal som že končím podpisal som papier a šiel som domov potom domov mi prišlo potvrdenie že od kedy to kedy som u nich študoval a rozhodnutie o ukončení štúdia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
u nas 1 typek chodil len tyzden a potom sa na to vysral a o 5 rokov mu poslali mgr. titul