Ja mám dojem, že vskutku majstrovsky vyvoláva pocity tajomna súvisiace s vesmírom - ale zas ja som ten film veľakrát videl, takže neviem asi na tú hudbu pozerať bez toho kontextu. Zaujíma ma, či by som aj bez akýchkoľvek asociácií mal z toho takýto "tajomný vesmírny " dojem
dala som tomu minútu (lebo sa mi nechcelo sústrediť dlhšie) a môj dojem bol taký, že ak by si neprezradil, z čoho to je, tipovala by som to na soundtrack k Poirotovi
Som síce zaujatá, ale vyjadrím sa tak. Je to také nijaké, ani nenadchne ani neurazí. Vesmír ani čokoľvek tajomné by som si pri počuvaní nepredstavila ani náhodou.
Inak díky, že si mi pripomenul týmto fórom tento kultový film lebo už dlho sa ho chystám po rokoch znova pozrieť a teraz mám práve chuť na nejaký dobrý film
je to niečo záhadné, tajomné, ale veľmi priemerné, dosť oldschool hudba, miestami až otravná, ak považujem niečo za emočnú hudbu, určite to je v tomto duchu - zimomriavky na tele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A inak tak ako @5
mohli by sme naplanovat nejake (individualne) birdz pozeranie, ze by viaceri naraz v tom istom case pozerali birdz filmovy klub
ale ako pesnička do mobilu na počúvanie je to bleee