Čo by vás potešilo od niekoho? Myslím niečo predmetné a len tak, žiaden sviatok, žiadna udalosť, len tak.. čo by vás tak fakt skutočne potešilo? Alebo by vás potešilo skôr niečo nepredmetné?
včera sme išli s miláčkom v martine po meste až zrýchlil krok a ušiel mi, keď som ho dohonila už som mala velikánske srdce z medovníku to bolo neskutočne krásne tak to ma vtedy moc potešilo, ale pri predmetných veciach sa cítim veľmi blbo..tisíc krát mám radšej keď sa na mňa niekto úprimne usmeje alebo niečo pekné povie či urobí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a predmetne..nejaky vyherny tiket zhruba na 150k eur..to by mi stacilo, aby som odcestoval, postavil si dom a nasiel pracu
keby som už mala po všetkých dementých skúškach a chovala lístok na soad do prahy v peňaženke a s láskou ho jemne bozkávala každý večer
Vlastne akákoľvek mašina by ma potešila...
a lístok na arctic monkeys do poľska
@bonita išla by som s tebou!
a niečo vecné...hm, kabelkaaaa tých nie je nikdy dosť aj keď ich mám sedemdesiat a nosím jednu