Hocikoho keď stretnem na ulici požiadam o šluk Keď nemám náladu na rozhovor a hlúpe otázky beriem aj bez požiadania Nefajčím a keď už! tak len od jednej kamarátky, nikto iný.
Nefajčím a som na to hrdý... neznášam kokotkov, ktorý si o sebe myslia, že sú frajeri za to, že kúria ako besný a najviac ma rozčuľuje, keď je niekto za debila len preto, že si nepotiahne... pičovina
@moonbeam TAK ! Môj názor - to som urobila bývalemu, btw, a sa so mnou nerozprával myslím 10 minút a potom ho to prešlo Chudák on, mal pri mne dovolenú 1 maximálne za deň
@moonbeam Ani ja ich neobľubujem, ale proste ... kvôli tomu som ho nedokázala nechať (hmm... nakoniec sa on rozhodol aj keď nie dobrovoľne to ukončiť(ma podviedol -čo je u mňa neodpustiteľné)
kedysi boli časy ,keď mi ponúkli cigaretu ,tak som nemohla odolať a potiahla som si ,nevidela som na tom nič zlého a kedže ma už dlhý čas nikto neponúkol ,aj ked oni fajčia pri mne ,tak ja si sama nevypýtam a preto nepoťahujem ale asi by som neodolala ,kebyže mi niekto ponúkne teraz ...ale len raz za pár mesiacov ,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale musím mať dôveru v dotyčného osobnú hygienu.
@onedisunity skusila by si, by som ti podupal celu krabicku a este by som ti dalsich 20 cigariet obesil nad postelou
Ale ked mam vypite, tak aj celu skatulku cigariet dokazem scapat
Netusim preco to tak je ...
Naproti tomu take cigary Quintero si velmi rad vychutnam aj za triezva ... No obycajne cigarety mi takto nechutia a smrdia mi