Podľa hmotnosti sa dá cca..ak má okolo 200-300g tak môže mať nejak okolo 3-4 mesiacov.. moji 4mesační majú približne 400g .. ale samozrejme existujú aj vzrastovo menší a sú starší.. skús pridať foto a váhu
Meno by malo byť hlavne originálne moji sú napr. Bongo,Burizon,Amon,Tweedledee,Harvy a už nežijú Smokey a Cotton ... ale napr s ami páči Puding,Muffin,Scooby,Dream,Orion,Dropsík atď
@11 neviem nepozerám sa na to takto .. beriem ich ako moje deti .. a proste meno je predsa kus dôležité.. ja ich menami normálne oslovujem. Predsa,keď je to člen rodiny zaslúži si aspoň to,aby vedeli kto je to a tak.. možno to znie uletene Nebudem mať štyroch potkanov a budem ich volať potkan jeden potkan dva atď...
@hopelight no práve že neviem odkiaľ je, lebo otec ho doniesol od kolegu, ten ho už nemôže mať, kvôli žene či čo.... takže dokopy nič neviem o potkaníkovi, ale je krotký, lebo u toho kolegu sa oňho starala taká menšia holka....
tak podľa mňa je ešte mladý aj podľa veľkosti na ruke..je hrozne zlatučkýýýý a je to štandard ( štandard srsť aj uši) farba čierna (aspoň tak to vidím z fotiek) a znak neštandardný hooded by som povedala
@hopelight jejda tak ty sa inak vyznáš tak vďaka, ja som akurát našla mail na "pôvodného majiteľa" tak mu píšem, že ako dlho ho mali a odkiaľ tak sa možno niečo dozviem
ludia,mam 2 potkanov,su pre mna ako deti ale ta mensia je velmi placha a uz ma asi 3 mesiace a nie je to potkan tmavy ale hnedy a proste ked ma moznost tak zdrhne a sialene sa mikne na najmensie cmuknutie abo tak...starsia je uplne v pohode,doverujem jej skoro uplne ale je ako strelena ked su blizko vysoke rastliny takze co mam robit s tou mensou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a asi len skusit ist k zverolekarovi
Meno by malo byť hlavne originálne moji sú napr. Bongo,Burizon,Amon,Tweedledee,Harvy a už nežijú Smokey a Cotton ... ale napr s ami páči Puding,Muffin,Scooby,Dream,Orion,Dropsík atď
radsej sa ho co najskor zbav
@soraya rozhodne urob foto potom by som si trúfla povedať varietu prípadne znaky .. je z veľkochovu?
klik sem: » soraya.rajce.idnes.cz/potkan/...
Ten fliačik pri chvostíku
» www.ratbehavior.org/maleratweight.h...
a @soraya odporúčam fórum na forum.potkan.sk , nájdeš tam veľa info a takisto veľmi milú a ochotnú komunitu
Není to možné, hovädo nebude a basta!