Čaute, má dakto z vás skúsenosti s potlačou na tričká ? Akej je to kvality ? našiel som na nete túto firmu » mojetricko.com/creator/... a sú tam celkom dobré ceny, bo v podstate vankúš s motívom aký chcem ja stojí aj 30€ na nete a tu je za 12€(obrázok
na www.shirtinator.sk je ten istý creator ale či to tlačia rovnako neviem, ale objednával som z shirtinator.sk asi pred 2 rokmi a to tričko vyzerá presne tak ako keď som ho rozbalil, nestratilo na kvalite
S potlačou tričiek mám veľmi veľa skúseností. Ja si tričká ani nekupujem, ale vždy si ich vyrábam cez nejakú internetovú firmu. Je to tak najľahšie. Stretol som sa už s viacerými firmami, veľa tričiek čo mi poslali boli nekvalitné, a po prvom vypratí som ich mohol vyhodiť. Ako najlepšia firma ktorá mi poskytla tričko podľa mojich predstáv bola www.kreativa.sk, link: » kreativa.sk/sietotlac-potla... . Tričko bolo zo super materiálu. Tričká si robím už len u tejto firmy, výhodou je aj ich cena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov