Rozhodla som sa, že kamoške dám k jej narodeninám neobvyklý darček...Chcem jej na tričko dať potlač s našimi fotkami a menami..Je to take bláznivé a srandovné. Teda vlastne chcem nažehlovačku a v tom potrebujem poradiť, v ktorom foto shope by mi ju spravi
obehaj fotshopy. neviem ako u vas ale u nas v rk su vsetko fotshopy velmy blizko par metrov od seba takze tam sa to lahko robi ale take veci robi asi len jeden.
takze len si pekne poobchadzaj a zisti to. urcite take daco najdes
aj ja som kamosovi dala take tricko spravit vo photoshope takze jedine co ti ostava je poobchadzat vsetky co tam mate u nas to stalo 285,- a stalo to za to
Nápad je super... Mňa to hrozne potešilo keď som dostal maca s fotkou...
Ešte možno by bolo zaujímavejšie spraviť pohár s technikov odkrívania fotky – naleješ do neho tekutinu zobrazí sa ti fotka vypiješ už tam nič nie je...
skor skus nejake copy obchody..tam sa da dat fotka vytlacit na taku foliu a tu si nazehlis...to je taka specialna...len nevim de taky u nas v TT je ...ale ked ti nikto neporadi tak mi napis TS mozno to zistim o nejaky cas...oco by sa spytal-je z foto branze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
takze len si pekne poobchadzaj a zisti to. urcite take daco najdes
poradiť ti neviem, ale chválim takéto nápady
Ešte možno by bolo zaujímavejšie spraviť pohár s technikov odkrívania fotky – naleješ do neho tekutinu zobrazí sa ti fotka vypiješ už tam nič nie je...
ale v photoshopoch ti to vraj skor neurobia...