Tak ma len tak napadlo, v budúcnosti by sa mohli potopy zneškodnovať tak, žeby sa v mieste, ktoré by malo byť následkom vyliatia rieky zatopené, laserom doslova "vyvrtali" velmi hlboké diery do Zeme, do ktorých by "padala" všetká vyliata voda z riek a daždov.
Už by len bolo potreba vynájsť nejaké silné laserove delo, ktoré by dokázalo do Zeme v priebehu krátkeho času vyvrtať obrovské jamy.
ty si ako nekonecne rastuca funkcia debility. ci troll ci nie, je to obdivuhodne. clovek si mysli, ze vacsiu kokotinu uz nevymysli. a on zakazdym vymysli. a ovela vacsiu.
@patuskooo vaporizuje. ked postavis dost silny laser, zostrojis opticku sustavu, ktora to dokaze nejako zmysluplne zacielit a nevybuchnut, vyriesis, ako vygenerujes a dostanes na obeznu drahu terawatty stavy, just to name a few, tak ta zem, na ktoru s tym zasvietis, vaporizuje. kedze som teda vyriesil jediny problem co si v tom videl, mozes sa postarat o zbytok
Spodná voda presakuje k Zemi iba v prípade že je niekoľko desiatok metrov pod jej povrchom. V prípade že sa voda nachádza trebárs kilometer pod Zemou, v tom pripade už nepresakuje na Zemský povrch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Už by len bolo potreba vynájsť nejaké silné laserove delo, ktoré by dokázalo do Zeme v priebehu krátkeho času vyvrtať obrovské jamy.
@Zajko211 a to si ako predstavuješ tú "regulaciu potokov a riek" ?
@Pa ťuškooo Ked vpichneš ostrú tyč do Zeme a následne ju vytiahneš, kto dopravil tú vykopanú zem preč z diery ? No proste nikto, nie je to treba.
ale drahý, ja mám stále fajnové názory, to len ty si im nerozumel..
Spodná voda presakuje k Zemi iba v prípade že je niekoľko desiatok metrov pod jej povrchom. V prípade že sa voda nachádza trebárs kilometer pod Zemou, v tom pripade už nepresakuje na Zemský povrch
@Ucitelka ?