Ahojte, ľudkovia, mám psíka ale moja teta si chce kúpiť bígla a nevieme koľko by vydržal sám doma. Ide preč okolo 6 hodín. Ja mám psa ale som s ním často a neviem čo by robil 6 hodín sám. Kto vie pleaseeee nech poradí....
mohol by hrať scrabble
ak chceš bígla a máš byt a nie dom so záhradou, považujem ťa za nechutného človeka
ak máš dom so záhradou, necháš psa na záhrade, on sa zabaví, neboj sa
no zo začiatku ako šteňa , minimálne ten prvý mesiac dva treba s psíkom behať aj každé 2-3 hodiny... potom ako si ho vycvičí tak bude mať. 6 hodín vydrží určo
@purenarcissism Ty máš k veľa veciam strašne radikálny názor a brutálne urážaš ľudí. Používaš dosť silné slová a príde mi trochu z cesty nazývať človeka nechutným zatože má psa v byte omg.
@purenarcissism Tak ja neviem, bígla mala moja bývalá najlepšia kamarátka v byte a práveže sa mu vodilo dosť dobre, väčšina bíglov čo aj stretávam sú zväčša taký vypasení leniv pohodári Taká borderkólia, husky, labrador, weimar sú plemená vhodné jedine do rodinného domu a do bytu jedine v prípade ak s nimi človek chodí denne na hodinku a pol a viac na prechádzku Ale netvrdím to na 100% , čisto môj názor.
Je to tak že aj ked bývate v byte a máte bígla....no a hlavne že má vašu lásku
Ja bývam v dome ale teta v byte. A tie vačšie noooo premyslela by som si to
@dumbledore Tak každý si asi nesieme svoje bremeno a každý ho inak zvládame. Nechcela som byť zlá, tiež ma napadla nepekná poznámka na adresu Pjúr, nepovedala som ju a práve naopak ja iba skonštatujem, že by sa radšej mohla vcítiť do ľudí, keďže aj ona mala nemalé psychické problémy a nikdy nemôže vedieť, či náhodou tomu človeku svojou poznámkou neublíži viac ako chcela. Už len pretože som si prežila dosť podobných vecí ako ona sa snažím v 99% správať k ľuďom milo bez ohľadu na svetonázor
@paulieevans mňa tu očiernila lebo som sa jej opýtal či by nešla so mnou na výlet do zahraničia, v dobrej vôli a bez nejakých úmyslov a ona tú písala, aký som úchyl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak chceš bígla a máš byt a nie dom so záhradou, považujem ťa za nechutného človeka
ak máš dom so záhradou, necháš psa na záhrade, on sa zabaví, neboj sa
a k tej prvej časti....jj, ja viem, ale len na nete, inak som slniečko
to nič @Paulieevans aj takí ľudia sa nájdu
PS : @Purenarcissism moja teta ja už mám ale diki
Ja bývam v dome ale teta v byte. A tie vačšie noooo premyslela by som si to
To je koment o psovi ????
Myslím že si si pomýlil forum
Vycvičíme uvidíme
@Eunoia