Mám taký problém. Ked máme s priateľom sex. Doteraz bolo všetko ok ale už 2x sa nám stalo že po sexe má strašne bolia veľké pysky... as tak ako keby som tam mala kŕče poradte ako sa tomu vyhnúť a prečo to tak je...
Medic .... medic Myslím že najlepšie urobíš keď pôjdeš za gynekológom; nakoľko pochybujem že tu niekto oplýva takýmito znalosťami ženských pohlavných orgánov :-S
No vytvorila som pretože som tu nebola dlho a nepametam si prihlasovacie údaje... a práve pre tento problém som tu zasa prišla... Necakam vôbec rady od chlapov... no naopak od žien, ktorým sa stalo niečo podobne... a nemyslím si he tento problém je pre gynekologicku... mozno je to v polohe alebo má neviem a ked mienite do mňa pod**bocatius tak ani nekomentujte... už viem prečo som tu dlho nebola... lebo tieto fóra nemajú úroveň ale ani nie fóra ale ľudia ktorý to komentuju
inak... ja samozrejme nie som odbornik ale malo by ist o kozne utvary, pomerne dobre prekrvene a inervovane... je zvlastne, ze to bolí.. a ide o pálenie alebo tupú bolest?
Dobre ale poďme na to logicky keď ta to vždy boli PO SEXE čo ťa napadne? Bolí ťa to pred sexom alebo počas bežného dňa?
Idem na to inak. Bolí ťa ak si pichneš špendlík do ruky? Predpokladám, že áno. Tak čo spravím aby ma nebolela ruka? Nebude sa predsa pichať špendlíkom.
Tak skús si to preniesť do tvojho prípadu.
A ak nie si troll tak choď lekárovi a nebuď labuť !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Podľa mňa budeš zas jeden z tých trollov, čo si o sebe myslí, že je vtipný(á)
A ak aj nie si nejaký troll a si to naozaj ty, tak myslíš naozaj vážne, že tu získaš nejakú serióznu radu?
Dobre ale poďme na to logicky keď ta to vždy boli PO SEXE čo ťa napadne? Bolí ťa to pred sexom alebo počas bežného dňa?
Idem na to inak. Bolí ťa ak si pichneš špendlík do ruky? Predpokladám, že áno. Tak čo spravím aby ma nebolela ruka? Nebude sa predsa pichať špendlíkom.
Tak skús si to preniesť do tvojho prípadu.
A ak nie si troll tak choď lekárovi a nebuď labuť !!!