Prednedávnom mi rodičia oznámili že budem mať konečne novú izbu ..!!A ja odvtedy rozmýšlam ako si ju zariadim a vymalujem ..napadla mna červená a šedá ..alebo modro biela ? neviem do akej farby mám íst ..kedže bude tá izba menšia nechcem ju velmi tmavú..p
Na červenú a šedú by som zabudla v prípade, že vravíš, že je malá. Biela a modrá by mohla byť lepšia voľba. Do zelenej by som sa nepúšťala z dôvodu, že je veľmi obtiažne namiešať skutočne príjemnú zelenú, ktorá Ti po dvoch týždňoch nebude prekážať.
Ďalej sú tu klasické možnosti odtieňov okrovej, žltej a tak..
Ja si idem v novom dome dať izbu zelenú, taký zaujímavý odtieň nie takú bežnú, zelená vraj ukľudňuje a je dobrá pri dospievaní Sedo-červenú by som si nedala z toho dôvodu, že tvoja izba je malá a mohlo by ti ju ešte opticky zmenšiť. Inak kamoška má červeno-čiernu a vždy ked som u nej mám pocit že som v nejakom pivničnom bare
šedá so červenou sa do detskej izby nehodí, viem si ju predstaviť v nejakej veľkej, moderne zariadenej obývačke, ale v malej detskej alebo v spálni nie.
pekné farby by boli svetlejšie odtiene žltej, fialovej a napríklad aj marhuľová alebo hráškovozelená.
ja mam nabytok rovnakej farby ako ty ,steny mam tmavsie zemite cervene, len izbu mam vacsich rozmerov a kedze ju opticky zmensovat nechces, tak by to v tvojom pripade nebol dobry napad ,davat si takuto farbu. marhulovu neodporucam, kvoli farbe nabytku, mierne by to splyvalo. siva by nebola odveci, vinikol by nabytok, opticky by ti to izbu nezmensilo a taktiez jeden z bledsich odtienov sivej by ti ju ani nezatemnil. siva je taktiez neutralna farba, takze skodu by spravit nemala. ak by si si ju chcela opticky vyvysit, tak mozes zvolit pasiky ako su na obrazku od etelnair-a ,ak skor znizit strop, tak vodorovne pasiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A žltá banánová by sa ti nepáčila?
takuto chcem...ofc bez tych vsetkych itemov co su na tej stene povesane a polepene
a ževraj je ešte zelená veľmi dobrá farba pre človeka, ktorý dospieva
len nakoniec mam zelenu
táto fialová je pekná, ale keďže máš malú izbu,aby ti ju ešte viac opticky nezmenšila, tak v kombinácií z nejakou bledšou
Ďalej sú tu klasické možnosti odtieňov okrovej, žltej a tak..
Ale inak by som brala aj cerveno-ciernu
pekné farby by boli svetlejšie odtiene žltej, fialovej a napríklad aj marhuľová alebo hráškovozelená.