prosim nevedeli ste mi poradit nejaky dobry antivir. ak si chem nejaky stiahnut tak su to same trial versions .Takze ak viete o nejakom dobrom linku tak mi ho pls poslite
Aj ja mám avast, ale nanešťastie na spyware a podobné otravnosti to nestačí... Minule som tak bojovala s Vista Antivirus 2008 (Chvála Yahoo antispyware, inak by ma to tu rozčuľovalo dodnes...)
no poviem ti aj ja som dlho hladal odpoved na tuto otázku a došiel som k záveru hocijaká distribucia linuxu je to zadarmo aj je to 1000% ochrana pre výrusmy
No co ja viem, ... napr avast mas aj verziu pre ludi, ktori nemaju na drahe antivirusove programy. Ale ta kvalita stoji aj za to. Nod32 som mal (spokojnost? O tom potom) Este som mal Nortona (spokojnost bola ale len docasna). Teraz nemam ziadny ativirusovy program. Takze ani virus ani nic lebo o tom neviem A este k jednej veci som sa nevyjadril, ak si das antivirus, tak sa ti PC podstatne spomali. Ked som si odinstalvoal Nortona restartoval PC tak mi ICQ a vsetko ostatne tak rychlo nabehlo, ze som sa nestihol ani spamatat. Dobre je mat len daku taku veriu, ktora sa nespusta hned, cize ktora nie je online (neviem ako to nazvat ale chapes ma.) takze je nemam ziadny antivirus a ani ho nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja mam uz roky osobne plateny AVG antimalware a som maximalne spokojna
Daj si trial a kazdych 30 dni len premaz registre.